0

Venstre drivaksel

spurt 2021-06-07 09:12:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Jeg prøver lykken hos deg for å se om kan komme med et godt tips, så jeg får reparert min bil. Jeg har slakk i venstre og høyre drivaksel, men ifølge RSA og andre som selger bildeler så er det spesielt venstre drivaksel som er utgått fra produksjonen. jeg har prøvd alle mulige på Internett, men de er ikke på lager, eller er umulig å skaffe. Det er ubehagelig å høre på klikkelyden hver gang du starter kjøre. Når svikter drivaksel totalt, så jeg blir stående å gape ved veikanten? Det er den venstre drivaksel de mener er utgått fra produksjonen, den høyre kan de skaffe. jeg synes at det er svært merkelig at de stopper produksjonen av deler til en 2009 modell. Bilens regnr: LS71419 Dodge Journey 2.0 td 2009. manuell gear.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-07 10:11:10 +0200

Tja, da er jo dette en liten nøtt. Hadde jeg vært deg ville jeg nok forsøkt forhandlere i USA eller på ebay for å se om det kan finnes noe, nytt eller brukt.

For det er helt sikkert noen som har. Det gjelder bare å fange de opp. Ellers så tenker jeg ulike bildemonteringer, både her hjemme og i utlandet kan være verdt å sjekke opp. Det gjelder bare å stå på og å ikke gi seg. Du finner en til slutt. Garantert …

Ønsker lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar