0

Venter på levering av Mustang Mach-E

spurt 2021-06-07 04:47:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. I september 2019 forhåndsbestilte jeg Mustang Mach-E og betalte kr. 5000,- i depositum for å sikre meg en ny, spennende bil. Så kom korona med forsinkelser og utsettelser av levering. I mai 2020 fikk jeg mail fra Ford Norge med følgende beskjed: «Vi forventer å starte leveransene i Norge i begynnelsen av 2021, og kan bekrefte at du som har forhåndsbestilt vil være i front av køen». Bilen min kom til Norge 11. mai og har nå stått hos Skrøhne Selmer i Lillestrøm i mer en 14 dager og jeg vet fortsatt ikke når jeg får bilen. De har levert ut mange mustanger og andre modeller i tiden etter at de fikk min bil på gården. Syntes du dette er seriøs kundebehandling av en bilforhandler? Burde de ikke prioritert å fått klargjort min bil i og med at Ford Norge har bekreftet at jeg skal være i front av køen? Det hører med til historien at jeg solgte bilen min i høst og kjører leiebil da jeg kalkulerte det som best å kjøre leiebil et par måneder til jeg skulle få mustangen. Nå er jeg snart seks måneder på overtid med leiebilen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-07 09:57:28 +0200

Vel, man kan mene mye om både kundehandling og forhandlers åpenbare mangel på rutiner her, om du spør meg ville jeg nok blitt både rød i toppen og latt forhandleren få høre det. Jeg regner med at du har bedt om status, gjerne skriftlig, og purret. I ditt sted ville jeg nok tatt en tur innom og tatt dem en stripe også, og forlangt en skriftlig bekreftelse på en konkret leveringsdato. Ellers er dt flere løse tråder i fremstillingen over, du nevner bestilling, du nevner depositum, et sted oppe i dette ligger det formodentlig også en kjøpekontrakt, der det normalt sett vil være satte kritierier for tidslinjen fremover - og ikke minst- innbetaling av kontraktbeløpet. Jeg ville finlest dette først...dernest oppsøkt forhandleren og tatt det defra. Om du klarer å holde en nogenlunde hyggelig tone og kommer i positiv dialog, er dette selvfølgelig å foretrekke, med litt flaks kommer du i mål og får bilen din før det har gått vinter og vår. Forutsatt at det virkelig er "din" bil som står hos nevnte forhandler, burde det ikke være noe stort problem å få levert bilen rimelig kjapt. Lykke til med både leveransen og bilen!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-07 10:44:40 +0200

Kloke ord fra Norulf her som alltid. Forutsatt at det faktisk er din bil som står hos forhandler, så regner jeg med at du får den ganske snart. Her er det tusenvis av biler som skal gjennom «trakten» – og ut til ventende kunder. Alle kan ikke være først …

Jeg synes imidlertid det er litt rart at Ford ikke har forberedt seg enda litt bedre på dette. For dette rushet de nå opplever, det har de visst om lenge. De burde ha læret andres feil, bla. Tesla og Polestar, ID.3 og planlagt leveringsløpet langt bedre.

Men jeg tipper du har bil veldig snart og jeg både tror og håper at du blir fornøyd.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-07 15:48:47 +0200

Mustang kommer flatpakket til Norge. Omtrent som IKEA. Alle som har hatt uflaks med pakkingen og manglet en viktig detalj, vet hvor lenge det er å vente. Det fine er at du slipper å montere selv. Det er Ford bedre enn IKEA. Fatt mot ! Snart er alle bitene kommet og montasjen kan fullføres 🤣

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar