0

Huyndai Tucon 2017 modell

spurt 2021-06-07 03:52:32 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Bilen "glemmer" å gire. F.eks når jeg kjører ut fra parkeringshuset og nedover en slak bakke skifter den ikke gir hvis jeg ikke gir på gass eller bremser. Dette er spesielt mellom 2 og 3 gir samt 3 og 4 gir. Den har et høyt turtall skifter ikke gir før omtrent 3000 omdreininger. Dette problemet har jeg tatt opp med merkeforhandler siden 2018, men de finner ikke noe feil sier de. De får ingen feilmeldinger. Den siste tiden har bilen også begynt å ruse mens jeg kjører og den går ikke fremover. Har skjedd to tre ganger. Er helt hjelpesløs snart er garantitiden over. Har dere vært bort i et liknende tilfelle.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-07 10:02:44 +0100

Vel, HER finner du en grei oversikt over rettigheter og plikter....og siden garantitiden nærmer seg slutten...er det virkelig på høy tid å få gang på saken her....husk dette med DOKUMENTASJON...send gjerne en hyggelig mail til forhandler med oppsummering osv hver gang du har vært innom for å få rettet feilen! Ellers er det en klar fordel å være NAF-medlem i slike sammenhenger, det er ikke uvanlig at såvel merkeforhandlere som importørene i det norske markedet - som jo ikke er spesielt stort - trenerer saker til garantien løper ut...trenger jeg si mer? Hyundai var tidligere en av verstingene her, den forrige importøren gjorde sitt ytterste for å ødelegge en relativt god merkevare...jeg innbillte meg at det hadde blitt bedre. Ellers fremstår det absolutt som om du har et girkasseproblem, om det skyldes noe så enkelt som at det burde vært foretatt et oljeskift eller mer komplekse problemstillinger, er ikke godt å si.

Vel. HER er oppskriften på klagegangen: https://www.forbrukerradet.no/forside...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger