0

Min girkasse er i nød modus. (Limp mode)

spurt 2021-06-06 17:37:18 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Min 1999 Audi A8 4,2 har gir problemer. Den er i nødmodus. Alle girvalgene i dash lyser, ryggelys virker ikke. Sjekker sikringer og releer. Sentral virker også ok. Får feilmeldinger 18069 og 17090. Virker som sentralen ikke får beskjed om girvalg. Tenker selv Transmission range sensor. Den som sitter på giret, men også selve girvelgeruniten inne i bilen. Kjennskap til disse feilene? Vanskelig å skaffe de delene og dyre, så derfor spørsmålet til deg om det er ett kjent problem? Mvh Dagfinn Tømmervåg

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-07 10:59:04 +0200

Heisann Dagfinn! Bøs bil du har der! Jeg tror det kan være smart å få noen som har skikkelig peiling og mye erfaringer til å se på dette.

Delene er for dyre til at man skal skifte de på mistanke, antagelse og råd fra kompiser. Her bør man feilsøke litt nøye og la det ta den tiden det tar for å stille en eksakt diagnose.

Feilkode 17090 er ganske vanlig på eldre Audi med automat. Ofte er det feil på en printplate til TRF. Noen ganger kan det hjelpe å demontere og å rengjøre denne, der det er mulig. Den finnes i ulike typer, jeg vet ikke hvilken som er på din bil.

Som nevnt – en skikkelig feilsøking skal kunne gi det endelige svaret her. Da kan du begynne å skifte deler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar