0

Støv i bilens luftekanaler

spurt 2021-06-06 07:40:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Kjøpte helt ny Peugeot i 2020 Fra dag en kom det et slags hvitt støv fra klimaanlegget som la seg over hele kupeen helt bak til hattehylla. Spesielt ille når vifta går fort, tine frontrute eller AC i sommervarme. Jeg ga beskjed til forhandler. De byttet først kupéfilteret, i følge mekanikeren var det fullt av det samme støvet, men det ble ikke bedre. Kjørte så uten filter, samme problemet. Da skrev jeg reklamasjonsbrev til forhandler. De valgte da å rense kanalene, likevel fortsatte problemet. Nå skal de ha inn bilen igjen, men det har gått et år nå. Hva kan jeg gjøre? Liker ikke tanken på at jeg også puster inn dette støvet.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-06 10:00:10 +0200

Man må nok finne ut av hva dette støvet er, mulig det er en korrosjon på register til Ac eller varme apparat og siden det ikke hjalp å bytte filter så styrker jo det misstanken her. Er register i aluminium kan det jo lett være korrosjonsproblem men det vil isåfall være veldig spesietl om det rammer bare din bil så tilsvarende modeller av din vil nok også da ha dette problemet da det er masseproduserte deler som settes inn i forhold til model og kommer fra underlevrandører og er helt sikkert ikke noe Peugot produserer selv. Men kjøpte du bilen i 2020 så gjelder jo nybil garantien her og de må jo bare løse dette, det er nok ikke eneste bil isåfall som strir med dette men hva vet jeg de andre klager kanskje ikke på det eller tenker over dette så du blir kanskje satt litt i bås med at dt vil alltid være noen som klager på det ene og det andre. Uansett så hvis det var en produksjonsfeil med utilsiktet støv i systemet så vil det jo forsvinne etterhvert men å kjøre uten filter er nok ikke greit i disse pollen tidene. Peugot er uansett en fabrikant som tar kvalitet på alvor men ting kan jo skje og det er jo derfor vi har garantier.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-06 10:18:49 +0200

Nå gjetter jeg litt....men jeg ville tenkt i retning av en lekkasje, der støvet skriver seg fra det som er restene når en eller annen væske har fordampet. Eventuelt fører lekkasjen til korrosjon...som igjen bidrar til støvet. Det som styrker en slik teori, er at det synes som om du formelig støver ned uansett om filteret er der eller ei! Da tenker jeg at støvet IKKE kommer utenfra. Nå har du jo en normalt sett oppegående og god samarbeidspartner med Peugeot i den andre enden, det kan fort gå bra. Men at Ting kan ta Tid...enn si være irriterende...? You bet! Og nei, det er IKKE greit å puste inn noe man ikke vet hva er, så brett opp ermene, ta det med forhandler og klag din arme nød! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger