0

Jeg opplevde at motoren fusket under kjøring i 80, og stoppet nesten.

spurt 2021-06-03 11:40:46 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg opplevde at motoren fusket under kjøring i 80, og stoppet nesten. Men etter hvert klarte jeg og få fult turtall igjen. Etter det er det vanskelig å få bilen opp i turtall, den går greit men den sliter med akselerasjonen. Jeg må også langt ne i girene i bakkene.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-03 16:19:19 +0100

Javel? Om du ikke sitter med gråten i halsen og skriver dette på smart-mobilen din, har du formodenlig kommet deg vel hjem med bilen og helsa i behold. Hva dette kan være? Du siker ikke noe om hvilken motor som sittter i bilen din, men det du beskriver kan være alt fra feil timing på kamakselen til veldig tett drivstoff-filter, eventuelt tette og / eller defekte innsprøytingsdyser. En sehr kaputt turbo kan også gi tilsvarende symptomer . når du sier "sliter med aksellerajonen" tenker jeg at du har redusert trekkkraft. Er det en benziner, ja da vil en defekt tennplugg kunne gi tilsvarende symptomer. Det siste samt tett drivstoff-filter er det enkleste og billigste her!

Men, i det hele tatt: dette er en opplagt oppsøk-verkstedet-ASAP situasjon, og hadde det vært min bil, ville jeg ringt etter bilberger og fått bilen til nærmeste verksted. Dette forutsetter at du har redningsforsikring, NAF-medlemskap med veihjelp eller annen dekning av slik tjeneste....hvis ikke kan det bli meget dyrt...spesielt om du bor på landet og det er laaaaaangt til verkstedet. Med en såvidt gammel bil ville jeg nok vurdert andre løsninger. Uansett: det kan være MEGET dårlig karma å sitte og "teste" hvor høyt turtall du kan oppnå ved å trø på gassen her....her bør du kjøre med conduite til du får sjekket hva som er feil!!!!!!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-03 19:59:45 +0100

Feilkode avlesning er nok er nok veien å gå, stopper bilen er det en såkalt major sensor altså en svinghjul sensor eller at du ikke har tislstrekelig drivstoff og at tanken er tom eller at bensin, diesel pumpe er defekt.

Hilsen Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger