0

Beste pick-up?

spurt 2021-05-31 10:31:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hvilken pick-up ville du valgt for privat bruk?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-31 10:43:07 +0100

Heisann! Dette kommer jo i stor grad an på personlige preferanser, som smak, behag og image.

Jeg er litt svak for Toyota Hilux. Jeg vet at bilene er gode og driftssikre. Om noe går galt så har Toyota et veldig godt fungerende service-opplegg også. Av noen oppfattes den kanskje som litt kjedelig.

En litt «hårete» Ford Ranger er klart tøffere å se på. Isuzu D-Max, er mye for bil for pengene og kundene som kjører disse er fornøyde.

Ellers er det jo aldri feil med en Chevrolet Silverado heller, men den er både dyr i innkjøp og tørst. Om du ser etter nyere bil, er heller ikke utvalget det aller største heller.

Du sier ikke noe om budsjett, så det er vanskelig å være mer konkret.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-31 15:52:23 +0100

Joda Hilux er jo Toyotas flaggskip på hva en bil egentlig kan tåle og kudos Toyota lager biler for de som tenker driftsikkerhet de og er best når det kommer til kunden i fokus men så var det den prosenten som ser etter andre ting med bilhold altså kjøreglede og utseende og da er det nok ikke tvil har du er Raptor så er du kongen på haugen ingen over og ingen på siden men du må såklart betale for det. D Max har hatt noen små motor problemer så ta en google runde før du velger en slik så er du iallefall sikker. Silverado joda men velg iallefall en modell med tannstang styring da man ellers bruker hele veien på å styre og det blir fort for spennende på smale Norske veier men det gjelder i grunn alle bilene som er nevnt.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger