0

Mitsubishi Pajero iv som førstebil

spurt 2021-05-31 10:27:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Har snart tenkt til å kjøpe min første bil, har sett meg ut et par pajeroer fra 2008-2012 har grei økonomi så at bilen bruker en del drivstoff er ikke et problem.

Pappa har hatt Pajero i mange år så vet at det er gode og solide biler å eie.

Vil du anbefale meg å kjøpe-eller la være?

Hilsen en Pajero fan

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-31 10:35:46 +0200

Heisann! Jeg har selv hatt Pajero, som attpå til hadde gått langt. En bil jeg likte godt og ikke hadde noen problemer med i det hele tatt. Da jeg solgte den var den 10 år gammel og hadde passert 230.000 km, men gikk fortsatt som ei klokke. Foruten om plass og framkommelighet synes jeg den er komfortabel til en slik SUV å være også.

Så leter du opp en fin Pajero i god teknisk stand, så er jeg ikke redd for å anbefale den. Som alltid må man sjekke litt nøye før kjøp. Både teknisk tilstand, servicehistorikk og har bilen i tillegg en fersk EU-godkjenning trekker jo det opp.

Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-31 15:16:43 +0200

Solskinns historier som Bennys Pajero er jo vel og bra det men er redd ikke alle sorterer under dette, det kan mildt sagt slå begge veier og er du heldig går det bra men regn også med det motsatte at det kan bli dyre påkost avhengig hva som går galt, er det girkassen eller innsprøytningen som lager problem er det lett 20-400000 kr som du må dra ut av lommeboken din og er det da din første bil så svir det jo litt. Men ja får du en Pajero fra 2008 og opp og gjerne med 200 hk diesel så er det jo en trivelig bil det men da er straks prisene i LC nivå som er viden kjent for sin holdbarhet men ikke dermed sagt er ufeilbarlig så blir en som du sier at Pappa hadde en sånn så da er det en lett vei å velge en sånn. Gullrekka til Benny og Mr N Wolf om Naf test, service historie og at den er Eu godkjent og til og med Tectylbehandlet er kritiske fakrorer her og holder ikke at bonden som eide den ikke hadde noen problemer så anså det ikke så viktig å ta den på service :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar