0

Hvilken bil burde jeg kjøpe?

spurt 2021-05-31 10:10:47 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Kjæresten trenger en bil til jobben som skal holde ut sommerferien. Hun har lappen på automat, og søket på bil blir derfor litt mer begrenset. Siden bilen kun skal holde til august, da hun skal i militæret, er det om å gjøre å finne den billigste bilen mulig. Vi har sett litt på finn, og hun har fått sansen for Volvo v70, men jeg er usikker på om den er pålitelig. Hvilken bil hadde du valgt hvis du kun trengte den i 3 måneder?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-31 10:31:08 +0200

Heisann! Forstår jeg deg riktig om dere skal ha en bil som varer i tre måneder, for så å skrotes? Eller skal den selges igjen etter tre måneder?

Om det første gjelder tenker jeg at merket spiller null og niks rolle. Om det er Hyundai eller Rolls Royce. Dert viktigste da er å finne en bil som er såpass driftssikker og trygg at den fungerer ute problemer den korte tiden. Vrakpanten er den samme uansett merke.

Skal den selges igjen er jo Volvo et greit valg. Gammel Volvo får man solgt uansett, nesten. Jeg kjenner også de som relativt driftssikre. Går den nå – så er det mye som tyder på at den går om tre måneder også.

Så er det jo dette med budsjett og andre behov da. Du sier ikke noe om prisleie, plass og slike ting. Slik er det vanskelig å gi noen konkrete råd. Men jeg tenker at alt med automatgir, som starter og går uten problemer nå er gangbart. Et kjapt søk på nettet ga meg i alle fall noen treff på bla. Mercedes A-klasse, VW Golf og Opel Vectra.

Her dere funnet en passende Volvo V70, mener jeg også at den er et bra alternativ.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-31 10:33:56 +0200

For 3 måneder hadde jeg nok satset på rent-a-wreck eller annen rimelig utleietjeneste, langtidsleie er som regel uansett ganske greit i forhold til de kostnadene man har ved å kjøpe, registere og avhende en hvilken som helst annen bil. Og nei, Volvo V70 er ALDRI billig uansett...og for tre måneder er det høl i hue! En annen muilighet er å leie / låne en bil av venner eller bekjente!

Ellers hadde jeg nær sagt...det er billigere å ta taxi enn å kjøpe en V70 for tre måneder! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-31 15:34:10 +0200

Benny og Mr N Wolf går for alternativer her men som svar på spørsmål er nok en Ford Mondeo som er Eu godkjent i tidsrommet frem til ut August det beste valget, kommer ikke på noe annet som er bedre og billigere, den er sikker, billig i drift og innkjøp samt har de aller billigste reserve delene. Desuten kan man selge den igjen når behovet ikke er er der lengre og sikkert for samme pris.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-31 18:40:29 +0200

Prøv å finne en gubbekjørt småbil, som er matt i lakken, og lukter pleiehjem. Ta rens og polering som egeninnsats og selg med gevinst. Unngå biler med "halvautomat" Mye plunder med de.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger