0

Er Ranger den beste pickupen?

spurt 2021-05-29 22:34:15 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg vil kjøpe meg en brukt pick-up til rundt 400000. Er det Ford Ranger som er den beste pickupen eller ville du heller gått for Nissan/Toyota/Volkwagen?

Mvh Halvor

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-30 07:40:32 +0100

Vel, det enkle svaret her er at det koster å være kar. I ditt sted ville jeg gått noen runder med meg sjæl og vurdert nøye om jeg hadde et reellt behov for "det største". Amerikansk er stort og tungt, det betyr et vesentlig høyere drifts- og vedlikeholdsbudsjett. Det kan også være logistikkutfordringer, der du må vente noe lenger på deler. Med de andre kandidatene du nevner er alt så meget enklere, og ikke minst, billigere over tid. Jeg ville nok vært noe skeptisk til Nissan, men Toyota tåler som vi vet, å bli dumpa fra et høyhus og satt fyr på, ref Top Gear. Om du først og fremst tenker på en robust, pålitelig arbeidsbil, er Toyota Hi-Lux tingen. Det dårlige er at prisnivået i bruktmarkedet også påvirkes av kundenes tro på bilen, men greit nok, du får likevel en grei bil for ditt budsjett. Mhp Amorok, som vel er det du tenker på hos VW, er det en fjong bil, men om den er like robust som H-Lux, tillater jeg meg å tvile på. Min subjektive oppfatning er at Amorok er mer ja takk, begge deler: litt mer "gatebil" på bekostning av andre egenskaper. Med trykk på "litt".

Jeg tenker jo at prøvekjøring uansett vil være fornuftig her: prøvekjør aktuelle kandidater, og velg ut fra dine egne behov, ditt eget kjøremønster. Ikke tenk så mye på hva andre mener er "best", vi har alle våre preferanser. Sett dine egne preferanser øverst på lista og ta det derfra, det er deg som skal bli fornøyd, ikke naboen! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-30 14:58:44 +0100

Ford Ranger og da kanskje i Raptor utgave er uten tvil den beste pickupen du kan kjøpe. Det Mr N Wolf nevner med amerikansk pickup er nok ikke helt riktig tror nok han mener F 150 her. Ford og Mazda utviklet denne sammen tidlig på 2000 tallet og er akkurat som en Hilux, Amarok, Navara. Skal du ha en bil best for landevei er Amarok beste valg med Ranger tett etter men bling faktoren er best i en Ranger og slitestyrke er sikkert best i en Hilux. Men forall del få tectylbehandlet rammen på alle disse da de er som trekkpapir på rust og blant anmet Nissan har hatt store problemer her med Ford tett etter. Jeg ville gått for en Ranger men så var det selfvfølgelig det med fornuft som skal spille inn men i dette tilfellet ville jeg la ha begjær seire over fornuft.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger