0

dekkhotell

spurt 2021-05-28 09:08:55 +0100

anonym bruker

Anonym

hei Benny, hva synes du om alle containerne som dukker opp som dekkhotell utenfor mange bildekkforhandlere. Hva med «miljøet» som dekkene lagres i? Jeg har lært at de skal oppbevares tørt, mørkt og svalt. Anbefaler du slike dekkhotell eller bør jeg styre unna? hilsen Trond

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-28 10:29:35 +0100

Du har jo en fasit her....en container er normalt sett ikke verken designet for eller egnet til langtidslagring av noe som helst. Ja, det er kanhende mørkt, men temperaturen vil varierere med årstidene, og ikke minst, med sol og skygge. Luftfuktigheten vil være bop-bop, dersom man ikke har etablert konkrete tiltak for å unngå for høy luftfuktighet, ja er det overveiende sannsynlig at det iallefall i perioder vil være relativt fuktig inne i en sånn boks - ikke minst fordi man må flytte dekkene ut og inn - om dette ikke skjer under tak hele veien - da vil det naturlig nok komme fuktighet inn i containeren om det regner. Siden dekka også vaskes...kanhende man har behov for å stable dekka raskt unna i "høysesongen" vår og høst...i det hele tatt...mye å passe på her!

Om det er et problem? Vel, jeg tipper du vil få "no problemas" som svar. For min del ville jeg vært skeptisk, vi brukte bla fra tid til annen containere til lagring av diverse på jobben, det ble godt og varmt i dem på sommeren, og det var markant konsensering inne i dem på vinterstid. Ja, man kan endelig sørge for gode lagringsbetingelser i en container også, mens jeg ennå var i arbe' hadde vi fra tid til annen også containere som ble brukt som det vi kan kalle "utstyrshytter", eller portable apparatrom. Alt fra telefonsentraler til radioutstyr osv osv osv, men, det er et stort MEN her: en grunleggende forutsetning var at det var innstallert klimaanlegg, ventilasjon og at dørene var designet for formålet...med pakninger....og egen "personalinngang". Jeg vet konkret av Telenor dreit på draget ved minst en anledning her: på de første contanersentralene av den "moderne" sorten - den sorten som avgir mye varme og tåler lite av sorten - hadde man ikke alarm på klimaanlegget. Når dette sviktet....vel...det kostet dengang et 7-siffret beløp å skifte ut kretskort.

Rett nok er ikke dekk riktig like sensible i så måte, men som du er inne på: det er allerede i utgangspunktet ikke ideelle lagringsbetingelser for dekk i en vanlig container. Kanhende det går greit om man iverksetter enkle tiltak og containeren ikke står midt i solsteiken, men sånt som dette er bakgrunnen for at jeg selv lagrer dekkene mine i et godt ventilert, tørt skur her hjemme :-) Og nei, jeg bor IKKE på sørlandet, jeg bor et sted der det som regel er 10 grader året rundt :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-05-28 09:08:55 +0100

Sett: 50 ganger

Sist oppdatert: May 28 '21

Antall visninger