0

508 rxh. E den e god bil i dag å kjøpe som bruktbil

spurt 2021-05-25 21:13:34 +0200

anonym bruker

Anonym

E 508 rxh 2013 ,en god og pålitelig bil og kjøpe i dag . Me tanke på batteri pakken og den omdiskuterte girkassa .?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-26 10:43:41 +0200

Peugeot 508 er mye og rimelig bil for pengene. Den er fin å se på også. Dessuten så har den som mange andre franske biler gode kjøreegenskaper. Men den ble ikke den suksessen Peugeot håpet på og trengte. Verken som hybrid eller med ren fossilmotor. Til det var kvalitetsbristene for mange.

Girkassen er omdiskutert. Noen synes det er helt OK, andre kan ikke leve med den. Du må prøvekjøre og gjøre deg opp en mening om denne selv. Personlig synes jeg den er i overkant slitsom.

Ellers er dette, som du sikkert forstår en bil som må sjekkes nøye. Feil på forstilling og bremser er en gjenganger. Dessuten har noen av bilene hatt omfattende elektronikk-problemer. Det kan bli både dyrt, frustrerende og vanskelig å finne ut av. For her kunne det meste gå galt.

Det er derfor KJEMPEVIKTIG å sjekke at absolutt alt fungerer som det skal her. Ta gjerne en NAF-test også. Sjekk dessuten at servicehistorikken er komplett og at alle kampanjer og oppgraderinger er gjort, før kjøp.

En slik bil er neppe snarveien til et lykkelig bilhold, men leter du opp et pent eksemplar i god teknisk stand, er det i alle fall mye og komfortabel bil for pengene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar