0

Faststoffbatterier

spurt 2021-05-22 12:36:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei

Når tid tror du de første bilene med faststoffbatterier kommer på markedet

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-22 19:11:11 +0100

Possible manjana, jeg antar du kjenner betydningen av dette om du har vært i Spania? Det vil være flere forhold som styrer dette, ikke minst bilindustrien: er man egentlig interessert i å lansere batteriteknologi som vil gjøre dagens investeringer i produktutvikling i de produksjonslinjene man har i dag, nærmest verdiløse over natta? Legg til at det ennå ikke er gjort spesielt store teknologiske gjennombrudd som gjør dette til et realistisk alternativ. Min magefølelse sier et sted mellom 5 og 10 år før vi snakker fullskala introduksjon til markedet. Vi venter i spenning, når og hvis det kommer batteriteknologi som er billigere å produsere, har større energitetthet pr vektenhet osv osv, ja da blir det en skikkelig game-changer!

Vips, så ramler bruktprisene på dagens elbiler som en mursten, og de produsentene som ikke følger med i timen, vil få store problemer med å selge biler med konvensjonelle Li-Ion batterier, gråt og tenners gniissel, omtrent som eventyret med Think omigjen! Når det er sagt, de som allerede har en elbil med "gammel" teknologi i garasjen når dette skjer, trenger jo ikke akkurat grine: de har jo hatt glede av bilen en stund, og de kan jo bare kjøre bilen så lenge det går og hive den med et smil når den er utbrukt. Sånn er det jo også i dag, ettersom tilgangen på elbiler øker og leveringstiden går ned mot praktisk talt 0, faller også bruktprisene til mer normale nivåer, der nettopp dette med markedets skepsis til levetiden på batteripakkene medfører noe høyere verdifall enn for konvensjonelle biler. Alt "nytt" er en tradeoff, det skjer stadig noe, her er det bare å henge på!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-05-22 12:36:36 +0100

Sett: 99 ganger

Sist oppdatert: May 22 '21

Antall visninger