0

Porsche Panamera Turbo eller GTS

spurt 2021-05-21 06:42:38 +0100

anonym bruker

Anonym

Lurer på om det har vært mye tull rep på disse turboene,fra 2012 modellene lurer på å kjøpe? hvem burde jeg ha godt for?

Mvh Tom J

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-21 08:55:30 +0100

Det avgjørende her er som alltid ellers, bilens faktiske stand. Når en bil har såvidt mange år på veien, gjerne flere eiere underveis, vil det være store forskjeller. Be adviced, dette er også relativt komplekse biler, der løpende vedlikehold og reparasjoner medfører kostnader i en helt annen størrelsesorden enn det man er vant til fra mer konvensjonelle biler. Når man ser en sånn fantastisk bil, er det fort gjort å glemme, men det man betaler for bilen er egentlig bare en liten del av helheten. Man bør mao ha et nøkternt realistisk forhold til egen økonomi og fremtidige kostnader før man kjøper - regner med at årsaken til at du ser på en såvidt gammel bil er at du, som de fleste av oss, ikke er i slekt med Røkke eller Onkel Skrue.

Uavhengig av dette, bilens faktiske stand krever en grundig gjennomgang, og det er noe som uansett skal foreligge FØR - FØR - FØR du undertegner kjøpekontrakten. Da kan du gå videre til neste bil om det viser seg at det er skjulte feil og mangler av den virkelig heftige sorten, eller du kan avtale utbedring av andre feil og mangler - alt ettersom. Min kjepphest her er NAF-test, med en såvidt dyr bil er det bare den "store" testen som gjelder, og medlemskap uten veihjelp gir deg en rabatt som dekker inn årskontigenten. Nei, NAF avdekker ikke allltid alle feil, også NAF sine mekanikere kan overse ting, men det er en objektiv aktør som har en grundig, standarisert og godt dokumentert prosedyre. Når det gjelder andre verksteder og slike kontroller, vil det man kaller "tilstandsrapport" altfor ofte være et dokument som egentlig sier alt og ingenting. Kanhende et Porsche merkeverksted gjør en god jobb - det kan du eventuelt undersøke. Men igjen: kjøp IKKE en bil som dette basert på kun et raskt overblikk og en kort prøvekjøring, her er det kun "Ole Brumm som gjelder: grundig egensjekk, grundig prøvekjøring og like grundig verkstedsjekk. Det kan vise seg å lønne seg - bokstavelig talt. Du finner forøvrig greie tips på nett omkring de tingene du kan sjekke på nogenlunde enkelt vis selv - stikkord er f.ex verkstedshistorikk, servicehistorikk. Vær også ops på dette med kjørelengde: det er like enkelt å manipulere på Porsche som andre biler.

Når det gjelder bilen generelt, er DETTE en god kilde til tips, råd og kjente feil: https://www.pcarwise.com/local-help/u...

Ellers, lykke til med en spennende jakt på et godt objekt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-05-21 06:42:38 +0100

Sett: 68 ganger

Sist oppdatert: May 21 '21

Antall visninger