0

Forsikring

spurt 2021-05-17 20:42:29 +0200

anonym bruker

Anonym

Kjøpte en VW caddy 2012 mod 02-06 2020.kjøpte en drivverk forsikring .betalte 1100kr .hørte ikke noe mere fra forsikringen om forlengelse.fikk ikke noen purring ,ikke tekstmelding,ikke noe kontakt fra forsikringsselskapet .ingen mail ..nå fikk jeg fra forsikringsselskapet et ubetalt krav på 12716,45kr . Hvordan er dette mulig . Åge Askerud

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-18 09:16:01 +0200

Normalt må man selv sørge for å si opp forsikringer man ikke trenger ellers går de sin gang. Jeg ville nok begynt å lure hvis jeg tegnet forsikring og aldri det kom krav om innbetaling av premie. Men på beløpet ser det ut som en årlig innbetaling som har blitt avtalt men at dere ikke har forstått det likt her. En telefon til forsikringen eller en mail vil nok klare opp i dette.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-18 17:26:04 +0200

Nja....det er spesifikke krav til varsling om oppsigelse dersom en forsikriing ikke blir betalt. Nå sies det ikke noe om hvor lang den opprinnelige avtaleperioden var, men det første jeg hadde gjort - FØR jeg tenkte tanken på å ringe evt sende en mail - var å finne frem alle dokumenter knyttet til den opprinnelige avtalen og lese gjennom dem. Det bør også fremgå av det siste du har hørt fra selskapet hva de 12716 kronene bunner i . Det burde ikke ta mer enn resten av kvelden i dag - så er du klar og godt forberedt til i morra. Om et beløp stort kroner 1100 er premien for å forsikre drivverket på det som antagelig er en relativt rimelig bruktbil i 1 - en måned, er det i seg selv interessant: det vil ofte være lite å hente fra en slik forsikring på en slik bil, les det som står med liten skrift og få hakeslepp! Ellers som vanlig kloke og gode råd fra Kamerat CW, trampeklapp, gjør leksa og ta kontakt med selskapet i morra. Jeg ville vel tatt en telefon først. Om det ikke løser saken, har du et problem - men ikke ta sorgene på forskudd - dette bør løse seg. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar