0

Hvilken bil anbefaler du som ungdomsbil?

spurt 2021-05-17 08:31:22 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har nå en bmw f11 520d det er en god bil som jeg er storfornøyd med. Men ønsker en litt mer «ungdomsbil» nå som jeg er 19, hvilken bil bør jeg se på når jeg har et budsjett rundt 100.000+

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-17 16:54:10 +0200

Vel, når du er kun 19, glem nå ikke at det er veldig dyrt å bytte bil i tide og utide! Mao dersom du har en grei bil som ikke ramler fra hverandre i morra, og ellers er fornøyd med den, hvorfor ikke beholde den en stund? Det er tross alt DEG som sitter med regninga for å bytte bil, ikke de andre gutta som står og klapper for deg når du kommer med ny bil!

Om du likevel vil bytte...se hen til BMW 3-serie. Da får du en bil med en litt mer ungdommelig karakter, uten at den er så "ungodommelig" at det blir upraktisk. Vær imdidlertid også ops på at enkelte motorer fra vår godeste BMW har et par kostbare problemer...google er din beste venn. Du bør også unngå å kjøpe biler som er.....ungdomskjørt....og har flere enn si 3 eiere. Dernest bør du sky biler som er "tuklet" med som selve pesten: for det første er dette så ulovlig at det ryker - det er ekstremt sjelden at dette er godkjent hos Biltilsynet - og nei - det er faktisk IKKE sånn at det er "enkelt" å tilbakeføre bilen til originalt oppsett. Sist, men ikke minst, slik tukling medfører økt belastning på hele gullrekka med dyre deler, er bilen i tillegg kjørt av en idiot som innbiller seg at "aktiv" kjøring er meningen med livet, da kjøper du en ventende økononomisk katastrofe.

Nevner det, fordi mange bruker nettopp dette med "chipping" og "sprek bil" som agn for å lokke ungdommelige bilkjøpere til å kjøpe biler som ellers er vanskelig å bli kvitt. Kjøp heller en gubbekjørt 3-serie! Vær ellers klar over at du får mer for pengene om du velger en "kjedelig" 4-dørs versjon fremfor mer "sportslige" versjoner. Diesel eller benzin er også et valg, diesel er som du sikkert vet, noe som faktisk fløtter ganske godt på seg, spesielt om du lærer deg å utnytte momentet på rett måte. Benzinere derimot må åiskes litt for å fløtte seg. For meg er diesel kongen på haugen, spesielt i et land der gjennomsnittahstigheten i veinettet egentlig er ganske lav. Det er også mer behagelig å kjøre diesel - ikke minst er det lettere å kjøre med vett sånn at man beholder førerkortet! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-17 17:20:00 +0200

updated 2021-05-17 18:47:35 +0200

Umgdomsbil er bare en betegnelse som henger igjen fra gamle dager og var generelt godt brukte biler som ble solgt mange av som nye i sin tid og var kommet laaangt ned i pris og noen ganger også teknisk stand som fks Granada, Sierra, Ascona, Kadett, Amazon, 144 og for de litt mere bemidlete ungdommene kanskje Bmw E30. Sønnen min på 18 har en sort E90 318D sedan 2007 model som vi sikkert nå kan kalle umgdomsbil men han ville gått barbeint frem og tilbake til Nordpolen hvis han kunne eie en F11 520D og de første modellene begynner akkurat nå å nærme seg priser til at det lett er her ungdommene begynner å kikke etter sine første biler. Et par tips likevel er Mini Cooper, Fiat 500 Abart men kan bli snaut med 100 000 kr så putt pengene i lommen og tenk fornøyd at du har jo den perfekte ungdomsbilen, Monter en basskasse, dynamiske side blinkers samt lakk caliperene røde eller gule og sett på litt tøffe felger med senterkopp spinners så vipps har du alle ungdommers drøm.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar