0

Verkstedpriser? Er de ikke pliktig til å oppgi kostnadsoverslag?

spurt 2021-05-16 15:50:28 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har en eldre bil, som begynner å bli sliten og trenger litt påkost. Siden bilen er gammel, er det ikke verdt å koste på all verden. Skulle ha noen servicer og reparasjoner utført, og ringte rundt til forskjellige verksteder i området for å høre ca hva det ville komme på i pris. Forstår at de ikke kan gi eksakt på krona, men det ville vært kjekt å vite om i snakket om 3, 5 10 eller 20 000. Ingen kunne oppgi pris der og da, men alle lovte å ringe tilbake, noe ingen gjorde. Er de ikke pliktige til å gi ett kostnadsoverslag for reparasjoner?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-16 17:56:25 +0200

updated 2021-05-16 19:50:12 +0200

De kan nok gi deg et ikke bindende tilbud men de er nok redd du vil bruke dette som argument når oppgjørets time kommer. Problemet med en gammel rusten bil er at det meste sitter fast og ikke engang verktøyet passer fordi deler av sekskanten på bolter ol er rustet bort og det meste knekker og må borres ut. Du må nok ta det på timer men de må jo kunne gi det en i beste fall og en i verste fall pris slik at du ikke er helt uvitende om hva som venter. Verksteder er ikke alt for glade i arbeid på gamle rustne biler da det krever endel innsats som igjen kan gågalt med skade på verktøy og utstyr og vet jo at responsen fra kunden lett kan bli at hadde jeg vist hvor dyrt det var så ville jeg heller kjøpt en nyere bil.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger