0

Kia Soul eletric

spurt 2021-05-09 05:34:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, kan jeg bruke dekk og felg fra min Kia Soul 2016 mod på min nye Kia Soul 2020 mod 64kw?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-09 16:18:20 +0200

Den enkle sjekken er å slå opp HER: https://www.vegvesen.no/kjoretoy/Kjop...

Der taster du inn bilenes registeringsnummer og voila, så får du opp de meste relevante dataene for bilene dine, stikkordet her er "dekk og felg". Det jeg ville hatt mest angst for her, var eventuelle forskjeller i lasteindeks, dernest dette med impress. Om dette er jolly fine, sjekker du dekkdimensjonen.....der m¨å det være sånn circa likt...om det er forskjellig domensjon, må du google og finne tillatt toleranse ifht de aktuelle dimennsjonene....det er enklere enn å sitte og regne og dividere på så og så mange prosent tillatt forskjell på rullediameteren.

Sist, men ikke minst: felgene må gå om hverandre mekanisk på de akutelle bilene. En ting som er lurt: når bilen står der oppe på jekken med den "nye" felgen på: prøv å rotere hjulet...!

Ja, man skulle tro at det var likt her, jeg har selv hatt samme felgene med meg fra bil til bil mange ganger opp gjennom åra, men det er alltid mulighet for at det er hurra for den lille forskjellen! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger