0

Hva er straffen hvis man blir tatt for å stikke av fra et uhell med bulking på parkeringsplass.

spurt 2021-05-07 20:04:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Hva er straffen hvis man blir tatt for å stikke av fra et uhell med bulking på parkeringsplass.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-07 20:36:12 +0200

Stakk du av fra å bulke min bil, og jeg fant deg, ville grisebank vært i vente..

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-07 20:46:48 +0200

Tja, det avhenger av HVEM som tar deg det....om det hadde vært MIN bil du bulka, ville det hatt betydelig formidlende effekt om du la deg flat og åpnet lommepungen på vidt gap. Om du derimot var stor i kjeften og ba meg drite og dra, ville det nok resultert i en smule dårlig karma. Litt sånn er det med politi og forsikring også, om du lever etter Kardemommeloven og utviser en oppriktig ange når bileieren og/eller øvrigheta legger sin klamme hånd på skulderen din, ja da kan du utmerket godt ende opp med straffefrihet, men be aware, forsikringsmessig ansvar sitter du igjen med uansett. Her snakker jeg vel og merke om de tilfellene der det være seg bileieren eller øvrigheta ser deg som en angrende synder og ellers er litt som meg: en moderat tingskade er tross alt helt kurrant å få reparerert, og når synderen, i dette tilfelle DEG, er villig til å gjøre opp for seg - rett nok etter et forsøk på å stikke av - ja da er det noen av oss, herunder meg, som mener at det er "straff" nok.

Om du tenker på juridisk straff, vel, da kan du oppleve både en saftig bot og sogar anmeldelse for uaktsom kjøring. Det siste kan resultatere i enda heftigere bot, men også førerkortbeslag. DENNE artikklensier litt om dette - rett nok en eldre av sorten, nå er bøtene garantert MYE høyere: https://dinside.dagbladet.no/motor/st...

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-10 10:28:27 +0200

Det å stikke av fra en bil som man har skadet blir nok og er nok mest en gentelmanns greie. Er man heldig er det noen som har sett dette og kan gjengi regnummer og hendelsesforløpet. Er det en mørk kveld uten vitner er jeg redd vi sitter der med ergelsen og må ta det på vår egen forsikring eller leve med det.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-10 15:36:03 +0200

Ja, Kamerat Wizard har et godt poeng, men be aware, jeg er helt sikkert ikke alene om å være smart nok til å innstallere et dashcam med bevegelses-sensor :-) Klok av skade som det heter, har hatt et par tilfeller der jeg har kommet tilbake til en bulka bil opp gjennom åra. Heldigvis skjer det sjelden, og for min del har jeg hatt 50 % suksessrate når det gjelder å oppspore synderen. Legg til at jeg er såpass stor at det ikke blir noen diskusjon når jeg banker på døra til synderen. Når synderen gjør opp for seg, ja da er det naturlig å være tilgivende og la være å lappe til synderen. Gjør mot andre det du tror de vil gjøre mot deg, om du bulker bilen, ja da stikker du IKKE av!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar