0

Kan BMW ignorere en avbestilling?

spurt 2021-05-07 11:08:05 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,

Mistet nøkkelen til min kones I3 for ca 14 dager siden. Skulle i går levere inn bilen til Sulland i Trondheim for en sensor sjekk, og bestilte med det samme en ny nøkkel. Dette var ca kl 08:30 I løpet av dagen fikk jeg beskjed om at noen heldigvis hadde funnet nøkkelen. Da jeg ca kl 15:30 skulle hente bilen hos Sulland skulle jeg samtidig avbestille nøkkelen jeg hadde bestilt ca 7 timer tidligere. Fikk da beskjed om at dette ikke lot seg gjøre, da nøkkelen allerede var satt i produksjon....? Jeg ble naturlig nok bestyrtet, og etter mye fram og tilbake, lovte de å sjekke opp nærmere, og komme tilbake til meg i dag. Fikk så en telefon i dag, med beskjed om at det ikke lot seg å kansellere bestillingen. Denne nøkkelen koster faktisk 5,000,- og jeg synes det er fullstendig urimelig. Kan dette være lov? Dette minner om Tysk arroganse på sitt værste.

Med vennlig hilsen

Tore Vestad 98286154

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-07 12:22:13 +0100

Er nøkkelen satt i produksjon så er det for sent men det høres jo vanvittig effektivt ut at nøkkelen din er satt i produksjon bare 7 timer etter bestillingen, men man må jo regne med at de du bestillte fra har sjekket opp dette hos sin leverandør og ikke bare tok en Spansk en for at han ikke giddet å sjekke opp i det men høres jo ikke helt ut som noe Bmw og Sulland kan stå inne for. Men er nok redd du må ta denne og at den egentlige nøkkelen kom til rette er jo en bonus siden en nøkkel på aveier ville ført til ytterligere jobb med deaktiveringer ol i motorens startsperre system.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger