0

2006 Bmw med oljeforbruk

spurt 2021-05-03 06:08:49 +0200

anonym bruker

Anonym

hei. ser du svarte en som hadde oljeforbruk og bilen la ut røyk at den sannsynlig var slitt. men man bør sjekke veivhus ventilasjonen først. er det hull eller vakuum delen ikke funger så vil den forbrenne olje ned til en vis olje mengde. og da vil gult olje lys komme på og man etterfyller olje og da bjynner den og forbruker igjen. er veivhusventilasjonen tett eller delvis tett vil den og forbrenne olje. har opplevd dette mange ganger på forskjellige biler og der er enkelt og billig Reprasjon. dårlig veivhus skjer veldig ofte men folk er viten om dette og tror det værste. om vinteren hender det an den fryser igjen over natta pga fuktigheten i ventilasjons rør. dette skaper høyt trykk ved oppstart og til røra tiner under bruk. men på den tiden har motoren kvittet seg med mye olje og det tar den letteste veien. Eksempel: eg kjøpte meg en Porsche Cayenne S 4.8 V8 som hadde noe høyt forbruk av olje. eg skiftet membran på veivhus ventilasjon og da forsvant forbruket.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-04 14:39:37 +0200

Helt sikkert en aktuell problemstilling på enkelte biler, men jevnt over er ventiltetningsringer og slitne sylindre/stempelringer vanligere enn vi liker å tenke på :-) Men u har helt rett, det er et par muligheter til, og den du nevner er billigere å fikse enn de andre! Terningkast 6 for erfaringsdelinga her, takker og bukker og god helg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar