0

Eksosanlegg

spurt 2021-05-02 01:58:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

Lurte på om nybilgarantien på bilen forsvinner ved evt strakrøring eller bytte av eksos

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-02 09:51:35 +0200

Om du snakker om en Telemarks-trimming, med deler som ikke er i nærheten av å være godkjente, kan du være 100 % sikker på at nybilgarantien for alt som har med motoren å gjøre forsvinner som dugg for solen. Gitt det faktum at vi snakker om en Merc, med en importør som ikke er kjent for å gi ved dørene i garanti-sammenhenger, kan du være 200 % sikker på suksess her - om målet er å deisimere garantien. I klartekst: den aktuelle bilen har, som alle nyere biler, et eksosanlegg som også er en kritisk faktor i forhold til å overholde satte krav ifht utslipp. Det innebærer at du som et minimum må benytte deler som er godkjent på alle bauger og kanter, du må kunne dokumentere dette, selv om du "bare" bytter bakre potte med noe dilldall med "gromlyd", og endelig - du MÅ - MÅ - MÅ få endringen godkjent hos Biltilsynet.

Likevel, selv om det er aldri så mye godkjente deler og du har gjort de rette tingene i rette tekkefølge, med en importør som det vi snakker om her, er det minst 50 % mulighet for at garantien blir historie i det øyeblikk du bytter ut noe som helst i eksosanlegget med deler som ikke er godkjent eller produsert av Mercedes selv. Så enkelt, så brutalt. Uavhengig av hva du egentlig legger i bytte - begrepet "strakrøring" tyder på at du ikke er helt tam - dette er dårlig karma for garantien på bilen din. Er det en bil med x år gjenstående fabrikkgaranti, går det langt over grensen til toskeskap spør du meg - og gir du beng og dropper dette med godkjente deler og godkjenning hos Biltilsynet, ja da risikerer du at Øvrigheta river skiltene av bilen din - og tro meg - er det bare en ANELSE "gromlyd" - gjett HVEM de stopper om du så er midt i en kø! Begrepet "purkemagnet" er velkjent i slike sammenhenger - trenger jeg si mer? Ellers er det sånn at en slik endring automatisk reduserer verdien på bilen din med flerfoldige titusenlapper.

The Bottom Line er at dersom du vil gjøre sånne modikasjoner, bør du velge et helt annet "prosjekt" enn en nesten-ny bil med fabrikkgaranti og stjerne på panseret!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger