0

MOPEDBIL: Dekkes det av garantien når bolten knekker ved skifte av dekk?

spurt 2021-04-29 12:48:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei - Jeg kjøpte en ny mopedbil i februar 2020 av merket Chatenet. Nå er saken den at da jeg skulle bytte fra vinterdekk til sommerdekk knakk bolten på det ene dekket bak. Bolten knakk ikke når vinterdekke skulle løsne, men når sommerdekket var på plass, og jeg skulle skru på mutteren igjen. Bolten knakk mens jeg fremdels skrudde for hånd. Det er ikke brukt makt, og det som sitter av bolten inne i mutteren er veldig lett skru ut for hånd. Mine spørsmål er enkelt? Dekkes slikt av nybil-garanti? Hvis nei, hva med verkstedet som hadde service på mopedbilen i vinter? De hadde jo dekket av i forbindelse med service. Til slutt, hva kan være årsaken til at slik kan skje?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-29 13:25:51 +0200

For å ta det siste først: årsaken til at en bolt knekker på dette viset, er at den er dradd til med luftverktøy med altfor, altfor høyt moment. "Noen" har altså begått en aldri så liten blunder! Dessverre er dette nokså vanlig, ting skal jo gå så forbannade fort i disse dager. Nå koster ikke EN bolt stort, jeg ville likevel tatt forholdet opp med forhandler eventuelt verkstedet som tuklet med denne doningen i vinter. Det går mer på prinsippet enn kronasjene, man bør få beskjed når man driter på draget. sånn at man kan forbedre seg...lov å håpe! Det som kan være litt spennnede, er åssen det går med resten av boltene over tid, du kan jo spørre om hva man mener om dette samtidig...for alle tilfelles skyld. Ellers går det nok greit, siden ikke boltene er knekt ennå kan det ha vært en bolt med en iboende svakhet som ikke tålte luftverktøyet! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-04-29 12:48:33 +0200

Sett: 160 ganger

Sist oppdatert: Apr 29 '21

Relaterte spørsmål

Antall visninger