0

Gjøre den til qouattro

spurt 2021-04-28 22:17:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei benny

Jeg har en audi a8 som jeg er utrolig glad i den er 99 modell USA import til Norge 2.5 tdi.

Jeg ønsker så gjerne å gjøre den til qouattro hvor vanskelig kan det bli?

Jeg kan kjøpe meg en audi a8 qouattro i den modellen men det er fortsatt min bil jeg er glad og mest fordi den er manuell gir.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-29 12:03:22 +0200

updated 2021-04-29 19:20:52 +0200

Den drømmen ville jeg nok lagt på is en stund, en masse mekaniske og elektriske komponenter vil bli nødvendig og å handle disse i markedet vil bli gruefiullt dyrt. Det er bare en mulighet og det er å skaffe en delebil som har quatro og sette over alle deler samt bytte ledningsnett osv Det vil være helt nødvendig å være en over gjennomsnitts dyktig garasje mekaniker ellers blir det til slutt bare et dusin banankasser fulle av deler i garasjen din. Noen ganger er det nok best med drømmen eller faktisk kjøpe det man har lyst på det gjør jeg selv hele tiden.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-04-30 15:07:37 +0200

Ja, terningkast 7 til Kamerat WIzard igjen, dette er en drøm som meget raskt kan utvikle seg til et mareritt, der du etter en stund ville stått igjen med et håpløst prosjekt ala Øystein Sundes vise "kjekt å ha", der selv gjengen fra Car SOS ville skreket på hjælp om de hadde lukket opp døra til garasjen din en gang i fremtiden. Noen drømmer bør legges på is og forbli "islagt", kos deg med den bilen du har så lenge du kan og bruk tid og krefter på å ta vare på den, når du har anledning kjøper du deg kanhende en fiks-ferdig Audi av et eller annet slag med quattro og et oppsett du ønsker. Kanhende du da også har en garasje med plass til begge bilene, det er en bedre drøm!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger