0

Mercedes-Benz A 45 AMG vs CLA 45 AMG vs E 43 AMG

spurt 2021-04-26 09:14:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

Vurderer disse tre Mercedesene som neste bruktbil. Er heldig som bor i Tallinn/Estland, og her er bilparken ny og "svenskepriser".

I den forbindelsen har jeg sett meg ut tre typer: Mercedes-Benz A 45 AMG vs CLA 45 AMG vs E 43 AMG

Hvor driftssikre og kvalitetsbygget er A og C-klassen i AMG-segmentet opp mot E-klassen? Utenom størrelsen, er det stor forskjell i kjøreopplevelse/komfort/utstyr på A- og C-klassen?

PS: Trenger ikke legge ut dette på noe forum, sosiale meder etc.

Mvh Jan Olav

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-26 16:27:53 +0200

Vel, om du bekymrer deg om kvalitet, er det neppe noen stor forskjell, Mercedes gjør en god jobb på det meste. Mhp driftsikkerhet er det derimot a complete different matter. Det er så enkelt som at jo mer fiks-faks man gjør i den "sportslige" regningen med en bil, det være seg understell eller motor, jo mer krevende blir det å eie den. Sånn er det bare, det blir litt som en rasehest: det krever mer, og det er ikke nødvendigvis sånn at det gir så mye mer.

The Bottom Line er at det har sin pris, det du betaler for er i stor grad "bling" faktoren, kall det gjerne trynet på naboen når han ser bilen din. Ellers er en bil en bil, noe kynisk sett, det er neppe noen stor forskjell på komfort og kjøreopplevelse vs en velutsyrt Mercedes i samme klasse her. Men om du vil ha noe som skiller seg ut en gang i livet, ja da er det jo ikke noe å lure på om du har anledning til å betale det moroa koster, og ellers har en situasjon der det ikke er noe problem om du stikker deg ut. Jeg tenker på at en venn av familien som bor i en stor by lenger mot nord-øst i forhold til deg, faktisk foretrekker å kjøre en Lada "Kopeka" fremfor sine dyrere doninger.

Det er så enkelt som at han IKKE vil stikke seg ut. Men det kan selvfølgelig være annerledes for deg. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar