0

Skal lakken på Mercedes falle av etter 6 år?

spurt 2021-04-25 13:34:32 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har en 2015 modell Mercedes-Benz GLK førstegangsregistrert 08.12.2014. Da jeg vasket den i maskin 04.11.2020 falt store flak av klarlakken av panseret på bilen. Viste bilen for MB Forhandler dagen etter som slo fast at dette var forårsaket av steinsprut, De ga ett såkalt godt tilbud på lakkering av panser for 11.800.-. En kamerat, tidligere drosjeeier sa at det er for dyrt og henviste meg til Autolakk i Moss som tok jobben for 7000.- Da jeg henter bilen der får jeg beskjed om at lakken vil slippe over hele bilen, og total nedsliping og ny lakk er eneste som vil gi fullgodt resultat. Tar igjen kontakt med forhandler som denne gang fastslår at årsak til skaden er nedbør.???. Jeg konsulterer da 3 meget anerkjente lakkverksteder, og en av Norges mest anerkjente takstmenn med nesten 50 års erfaring med billakk ,som alle konkluderer med at skaden har bilen hatt siden den forlot fabrikken. Forhandler/ B.O.S og Mercedes-Benz kundeservice Norge mener tydeligvis at årsaken stadig er steinsprut og eller nedfall. Har kontaktet fabrikken som bare sparker ballen tilbake til MB kundeservice. Fra Dem får jeg vidløftige delvis uforståelige mailer. Jeg også forstår at garanti er utgått, men jeg forstår ikke at Mercedesorganisasjonen i Norge tør å bevisst ? føre en kunde bak lyset ved å påstå at årsak er noe helt annet enn hva jeg synes er bevist. Hva synes Du ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-25 15:41:27 +0100

updated 2021-04-25 20:35:10 +0100

Vet ikke riktig om de bevist har prøvd å føre deg bak lyset da de jo strengt tatt ikke har noe å vinne på det når likevel garanti var gått ut. Er det noen som har greie på lakk er det faktisk nettopp Mercedes som for et drøyt 10 år siden var verdens mest omtalte bilfabrikant når lakken ramlet av bilene sine de skjelver enda i krampe trekkninger etter den historien fordi om de prøver alt de kan for at folk skal glemme det. Mercedes er faktisk inne på noe at nettopp det med nedbør kan gjøre forskjeller eller faktisk at blandingsforholdet i en vaskemaskin kan ha vært feil der en for sterk blanding havnet på lakken og man fks rett etterpå satte den i solsteiken. Det sitter som regel langt inne for enhver fabrikant å innrømme problem med produktene deres og Mercedes er nok ikke så ulike her men på den annen side er det vel ikke allverdens viktig for deg heller å komme til bunns i dette da du ikke får noe økonomisk vinning ut av det. Tror nok jeg hadde ventet med å slipe ned og lakke bilen på nytt til det ble et åpenbart og synlig problem da lakkverksteder ikke akkurat jobber gratis.

Hilsen Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

De sier nedfall, nedbør var feil. Nedfall på en bil som har tilbrakt nesten all tid i innlandet langt fra industri o.a. Dette er uvitenhet eller bevisst forsøk på å villede!

tege gravatarbildetege ( 2021-04-26 15:19:53 +0100 )rediger
0

besvart 2021-04-26 10:14:40 +0100

Veldig kjedelig sak dette –som jeg godt forstår frustrerer deg. Det virker her som du har gjort det du kan for å komme noen vei med importøren her. Uten at det akkurat har løsnet her.

Mitt, litt kjedelige råd, her blir å søke juridisk bistand, for eksempel fra NAF eller KNA for å høre hva de mener om dette. Om det er noe det er verdt å kjempe videre for װ eller om det er en «lost case». Selv om jeg har litt vondt for å tro det siste. På den annen side – det at bilen din nå er utenfor alt av garanti- og reklamasjons-frist taler vel ikke akkurat for deg, er jeg redd.

På den annen side; dette er ikke akkurat noe Mercedes bør være bekjent av. Må bare få ønske deg lykke til med denne kjipe saken.

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

😀😀 Gir ikke opp !

tege gravatarbildetege ( 2021-04-26 15:21:08 +0100 )rediger

Hei Mister! Kanon at du gjør denne jobben for oss uerfarne Nordmenn! Takk for det. Når du har tid, kunne du sett på svaret mitt nedenfor ang Lakk/klarlakk. Ha en god uke! Blessings! Hilsen Lars

MB Jupiter Rød gravatarbildeMB Jupiter Rød ( 2022-05-29 01:53:20 +0100 )rediger
0

besvart 2021-04-26 16:51:56 +0100

Kloke ord fra både den ene og den andre her. Jeg vil bare legge til at den unevnelige sjappa som tar inn Mercedes til Norge, har holdninger som gjør at mange kvier seg for å kjøpe biler med stjerne på panseret etterhvert. Om du jobber videre med saken, skal du ikke se bort fra at det kan være en tanke å iallefall sende kopisett av ting og tang til Mercedes i Tyskland...gjerne med oversettelse. Om ikke annet, så gir det en god varm følelse - "diese habe ich von dem Norvegischen Verhandler erlebt" eller noe i den dur! Helt hårreisende spør du meg, og ja, det kan selvfølgelig være ditt og datt, men til syvende og sist sitter du som kunde igjen med et ord: ansvarsfraskrivelse. Det synes jeg ærlig talt ikke er Mercedes verdig! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-05-29 01:47:12 +0100

updated 2022-05-29 01:51:46 +0100

Hei, er bilen "Jupiter Rød?" Jeg har en bil akkurat samme årsmodellen. Ser på nettet at det er mange som har det problemet med "Mars Rød" og "Jupiter Rød" kode:589 (det er klarlakken som er problemet) Fint om du "Anonym" kunne bekreftet hvilken farge, og om Benny kunne komentert når han har anledning.

https://www.carcomplaints.com/news/20...

https://www.youtube.com/watch?v=om1CN...

https://www.aclassclub.co.uk/threads/...

https://forums.mbclub.co.uk/threads/s...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger