0

Oppfølgende spørsmål

spurt 2021-04-22 06:12:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny Stilte deg et spørsmål i går ang familiebil til rundt 350000kr. Har sett på skoda octavia diesel 150/184hk. De skriver at dette er greie biler å anbefale. Gjelder det samme på octavia scout eller er det noe spesielt jeg skal se etter på disse bilene?. Fortsatt 2018/2019 mod som er aktuell.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-22 06:37:14 +0200

Hei Det er i bunn og grunn det samme som gjelder. Det som skiller den fra den vanlige utgaven av Octavia er at den er litt høyere, og har såkalte «SUV elementer» det vil si plastikk hjulbuer og litt mer offroad styling på bakfanger og foran. Siden bilen er litt høyere regner jeg med at den også er noe stivere satt opp en vanlig Octavia.

Så egentlig veldig få ting som skiller dem og du kjøper Scout versjonen hvis du foretrekker utseende over vanlig Octavia eller hvis du har behov for eller vil ha en litt høyere bil.

Jeg ville uansett anbefale den vanlige Octavia. Det er ikke slik at Octavia blir noen offroader bare fordi det står scout på bakluka. Den er og forblir en stasjonsvogn med litt høyere bakkeklaring og litt plastikk her og der for å se mer barsk ut (i noens øyne).

Så desto mindre du virkelig kjenner behov for litt ekstra bakkeklaring eller foretrekker hvordan scout versjonen ser ut, så ville jeg gått for den helt vanlige modellen av Octavia.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-04-22 14:58:17 +0200

Legg til at det skal veldig mye til før du trenger mer bakkeklaring enn du har på den vanlige stasjonsvogna. Det innebærer enten en eksepsjonelt dårlig vei til hytta eller jevnlig kjøring på ubrøyta veier i områder som preges av at det kommer mye snø på kun kort tid - si f.ex Finnmark :-)

For alle oss andre er det normalt sett dekka som avgjør om vi kommer fram eller ikke på vinteren, om man ikke kommer frem med en vanlig Octavia og gode, nordiske vinterdekk, ja da bør man nok vurdere å la bilen stå den ene dagen det er sånn! Ellers mener jeg at også Skoda har levert sine vanlige stasjonsvogner med en opsjon der man får 2 cm mer bakkeklaring. Jeg valgte denne opsjonen på min Golf, det gir litt å gå på når man trenger det, men ikke så mye at man får denne famøse følelsen av en bil på stylte, som for unevnelige biler med merkelappen "SUV".

Ellers har alle Octavia korte overheng foran og bak, det er vel så viktig som bakkeklaring.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar