0

Hvorfor så bastante råd ?

spurt 2021-04-21 18:38:49 +0200

anonym bruker

Anonym

Har hatt mange LandCruiser. En 2005 og en 2006 samtidig i ca 10 år. IKKE fulgt servicer. Kun byttet olje samt slitedeler. INGEN reperasjoner. Min kone kjører på piggfrie vinterdekk hele året. Continental best i test..... Hvor mange ulykker Benny - har du sett pga lengre bremselengde ? Hvorfor er dette lovlig ....... Kan du bekrefte sterke koblinger til bransjen - ang «lønnsomme anbefalinger» - dekkene forblir yngre fordi de byttes oftere - kun ett sett felger - slipper dekkhotell - dlipper ulykker knyttet til dekkskift - slipper sjokket hver høst - slipper stress - slipper å spekulere på å la bilen stå ved regn på is 👌 - mykere gummi - mindre støy

- slites ned saktere

Vet du er uenig. Beste svaret får du ved å prøve selv ! Forutsetter at du ikke kjører mer enn 110 km/t og ikke bare på Autobahn 😀

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-21 21:30:16 +0200

Vinterdekk er for vinterbruk uansett hvor mange man kjenner som har eller ikke har vært ute for en alvorlig ulykke direkte forårsaket av for dårlige dekk for forholdene. At noen velger å gamble med egen og i verste fall andres sikkerhet må nesten bli de om det.

Hilsen Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-04-22 15:43:27 +0200

Jeg merker meg at en ting mangler i din oppsummering av ditt lykkelige samliv med Landcruiserne dine: antall kilometer som bilene er kjørt på disse 10 åra. Dette har egentlig ganske så stor betydning for både drift- og vedlikeholdsbudsjettet og hvorvidt du "slipper ulykker" eller ei. Ellers tenker jeg jo at dette med å gi beng i service er så sin sak, men du har visserlig skiftet olje - forhåpentligvis også oljefilter - og når du i neste nuh skriver at du har skiftet slitedeler: det innebærer jo strengt tatt at du et stykke på vei har en form for service- og vedlikeholdsregime på bilen din. Men uavhengig av om du gjør jobben sjæl eller setter den bort til et verksted: du skal følge litt med for å vite når det er på tide å skifte det du kaller "slitasjedeler".

Joda, jeg har selv fulgt den oppskriften for bilholdet opp gjennom flere tiår, like frem til jeg fikk anledning til å kjøpe et par feiende flotte nye biler til meg og konen! Da er det som du vet noe som heter "garanti", der er det også et krav at service blir utført i henhold til fabrikantens instruks. Det er fritt frem å bruke et hvilket som helst verksted, men det må være et autorisert verksted. Og når man bruker et uavhengig versted....det er så billig sammenlignet med merkeverkstedene at man egentlig ikke sparer så mye på å bruke "besøk-verkstedet-når-det-er-nødvendig" oppskriften.

Bare ment som en sammenligning, du har helt sikkert gode grunner for å gjøre ting på din måte, kanhende du koser deg med å vedlikeholde de feiende flotte bilene dine hjemme i garasjen? Ære være deg for det, men det er ikke riktig det samme som at vi som svarer her er kjøpt og betalt av bilbransjen når vi av og av og til anbefaler f.ex de som åpenbart ikke har evne eller kompetanse til å skru sjæl å bruke verksted. Det er rett og slett lurt å kjenne sin begrensing! Jeg regner også med at du er en klok mann som tar vare på bilene så godt du kan, og ellers er blant dem som kjører bilene til de er både 20 og 25 år, helt etter mitt hjerte, trampeklapp!

Å kjøre med piggfrie vinterdekk hele året kan man mene mye om, ja, jeg er selv blant dem som sier som så, at mine piggfrie vinterdekk er ubrukelige som vinterdekk ved 4 mm mønsterdybde på slutten av sesongen. Da kjører jeg ut de siste 2 millometerne i sommerhalvåret og kjøper nye piggfrie vinterdekk når vinteren nærmer seg. Men som du helt sikkert er klar over, piggfrie vinterdekk slites raskere i sommerhalvåret, og du skal være svært oppmerksom på våt vei, for ikke å snakke om når regnet høljer ned. Uansett hvor sta du måtte være, du får lengre bremselengde, du får dårligere veigrep. Den eneste måten å kjøre nogenlunde sikkert med piggfrie dekk på i somerhalvåret, er å tilpasse kjørestilen deretter. Som du sier, det er også mykere dekk ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-04-21 18:38:49 +0200

Sett: 47 ganger

Sist oppdatert: Apr 22