0

2016 modell diesel tekna fra birgernhaug

spurt 2021-04-19 11:57:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg gjorde før garanti undersøkelse hos NAF resultat ny automat gearboks, NAF oppdaget ikke propilot kamera feil og jeg ble presentert av en arrogant kunde mottaker at siden jeg ikke hadde reklamert før 24.02 21 måtte jeg betale dette selv, jeg kunne jo klage til NAF arrogant og med latter. Jeg kjente ikke ti propilot systemet selv ingen hadde informert meg om dette selv om jeg hadde flere ganger rettet spørsmål om andre funksjoner. Jeg har rettet skriftlige klager til avdelingen i Lier som kun forsvarer sine egne, dessuten til salgsdirektør sentralt, med oppfordring om hans uhildet svar, men har ikke fått noe svar. Hva er erfaringene med dette firmaet jeg kjøpte bilen av i september 2020?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-19 20:20:12 +0200

Slik jeg forstår deg, har NAF avdekket et problem med automatkassa på din Nissan XTrail. Dette har du fått dekket på garanti. Dernest skrive du at det er en feil med et kamera som er en del av Nissans ProPilot system. Denne feilen oppdaget verken du eller NAF før garantien var ute, med den konsekvensen at du måtte betale utbedringen av feilen selv.

AT NAF ikke oppdager dette, er uheldig, men egentlig ikke uventet, en garanti-kontroll blir som andre NAF-kontroller gjennomført etter en fast prosedyre, der man i store trekk har prioritert ting som vanligvis kan gi problemer. Å avdekke en feil på et eller flere støttesystemer, er ingen enkel sak: det krever enten at man har et testoppsett ved verkstedet som kan avdekke funksjonsefeil, eller har mulighet for å bruke tid på en grundig prøvekjøring. Siden NAF utfører slike kontroller på alle typer biler, vil det være vanskelig å gjennomføre dette, både praktisk sett og i forhold til tiden man har til disposjon ved en garantiutsløpstest. Ja, man kunne endelig kontrollert absolutt alt, men her vil man normalt sett begrense kontrollen til å se at systemet lar seg slå på, og at det ikke kommer noen feilmeldinger eller andre indikasjoner på feil. Om man skulle gjort noe mer enn dette, ja da ville tidsbruken raskt blitt vesentlig større, med derav følgende dyrere kontroll.

Derfor har man altså lagt et kompromiss. Ja, du kan endelig ta dette opp med NAF, man prøver hele tiden å bli bedre og setter pris på alle innspill fra kundene, men om du vil ha en positiv respons tilbake, vil jeg anbefale at du er like høflig og korrekt som du pleier å være med gode venner, da vil man ta deg alvorlig, da vil man kanhende gjøre en bedre jobb for deg neste gang.

Mhp Nissan er det sånn at merkeforhandlere og importøreren vel ikke er verken bedre eller dårligere enn andre, man gir en 5-års garanti, og har du ikke reklamert innenfor disse 5 åra, ja da er det svært sjelden at man kommer noen vei. Jeg er enig i at man kunne vært litt greie, og jeg er helt enig i at det er uheldig at du opplever kundemotakeren som arrogant, enda mindre heldig er det at man tydeligvis går i forsvar og ikke gir deg det svaret du fortjener. Min mening er at i en kunderelasjon skal begge parter bestrebe seg på å holde en høflig og positiv tone, og ha en god kommunkasjon. Det er jo sånn det pleier å være, men jeg opplever det som om det spesielt de siste åra har blitt mer og mer fokus på å tjene mest mulig penger, dette med å ha "fornøyde kunder" som en del av målsettingen, har kommet i bakgrunnen hos mange.

Jeg synes det du har opplevd, er veldig leit. Samtidig ser jeg at du - med rette - mer mer enn bare litt iriritert. Det ville jeg også vært, men i ditt sted ville jeg nok forsøkt å la en god ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar