0

Hvilke rettigheter ifm privat bilkjøp?

spurt 2021-04-17 07:49:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg kjøpte en 2011 Nissan Juke 5.2 i år, fra privat eier. Bilen har nå stått på Nissan verksted siden 8.3, med et problem som ingen finner ut av. Idag er det 17.4. Jeg har brukt mye penger på en bil som bare står på verksted og lurer på hvilke rettigheter jeg har hvis jeg vil oppheve kjøpet. Alle pengene mine er låst i bilen, og jeg kan ikke kjøpe noe annet om jeg ikke får dem tilbake. Jeg er redd for at den forrige eieren kommer til å lage bråk når jeg ber om pengene tilbake, men jeg har kjøpt "katta i sekken". Hva kan jeg gjøre? Jeg tenker jeg må jo kunne gjøre noe, siden kjøpet er såpass nytt? mvh TZ

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-17 21:53:38 +0200

HER finner du en grei oversikt over rettigheter og plikter: https://www.forbrukerradet.no/forside...

Der ser du gangen i det hele, sørg for å dokumentere både problemene og at du klager osv osv.. Om du kan få til en minnelig løsning i en forhåpentligvis hyggelig samtale med selger, sparer du både tid og penger. Og nei, ingenting er noen selvfølge her, spesielt ikke ved privat kjøp. Men du oppnår uansett ingen verdens ting om du ikke foretar deg noe, så her er det bare å brette opp ermene og gå i gang jo før jo heller. Lykke til, nå har du oppskriften!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger