0

Er denne volvo S60 T5 2.3l, 250hk 2001 et bra kjøp.

spurt 2021-04-09 14:03:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Er denne volvo S60 T5 2.3l, 250hk 2001 et bra kjøp, legger med lenke. https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-09 14:56:29 +0100

Vel, bilen har rundt 20 år på veien, det er en faktor som gjør at man definitivt skal være ops på denne greia med rust! Ellers er det sånn at "alt" kan skje etter så mange år, selv om 40.000 spenn ikke er allverden, man bør likevel være nøye med både prøvekjøring og en form for sjekk av bilen. Er man ikke spesielt kyndig selv, får man med en venn, og tenk iallefall tanken på en 60-pkt NAF-test, det koster 1500,- for NAF-medlemmer, og ja, medlemskap uten veihjelp er nok til å få denne prisen. Med en NAF-test er du litt tryggere - og dette er selvfølgelig noe du gjør FØR kjøpet!

Ellers er ikke bilen kjørt spesielt langt, det er med rimelig stor sannsynlighet ikke noe problem å hente både 2 og 300.000 km til ut av denne bilen. Selvfølgelig under forutsetning at du tar like godt vare på den som det synes som om tidligere eier(e) har gjort. Når det er sagt: neste EU-kontroll for denne bilen er en gang ut i neste år.....dersom 40.000 spenn er en betydelig sum for deg, bør du definitivt sørge for en NAF-test....FØR du kjøper bilen. Kanhende selger vil splitte regningen med deg, kanhende ikke, uansett gir det deg en grei indikasjon på bilens stand, og ikke minst, om den går gjennom neste EU-kontroll uten at skiltene ramler av. Noe kynisk sett, med biler i denne prisklassen regner man levetiden i antall EU-kontroller man kan ha glede av bilen, om den passerer neste EU-kontroll, ja da kan du glede deg over bilen i tre år! Da blir det ikke veldig mye verditap pr år! Ellers er det jo flere biler av denne sorten til lav pris på finn, så du har nok å velge i.

The Bottom Line er at dette er en feiende flott Volvo, for all del! Men ha i bakhodet at det også er en bil som ikke er blant de som er enklest og billigst å eie, du bør være en over gjennomsnittet dyktig garasjemekaniker, eller bo i nærheten av grensa til Sverige - en gang må jo grensa åpne igjen! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger