0

Anbefalt bruktbil

spurt 2021-04-08 08:20:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann, jeg er en mann på 23 år som ser etter ny bruktbil. Har de siste 3 årene kjørt en Mercedes SLK 2004 Kompressor og vært veldig fornøyd med denne, men nå føler jeg det er på tide å bytte ut førstebilen med noe nytt og spennende.

Maxpris blir på rundt 400 000.

Liker biler som ser litt spesielle ut og som folk kanskje tar en ekstra titt på, har hatt øynene på 2018 Lexus IS 300h F Sport, har du noen erfaringer med denne? Hvilke andre biler har du å anbefale i denne prisklassen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-08 10:12:21 +0200

Hei, Lexus er kjent for gode og trygge biler, men kanskje ikke de mest spennende å kjøre eller å se på? Men likevel,akkuratt denne utgaven du nevner skiller seg litt ut og er småtøff syntes jeg da.

Hvis jeg ikke tar helt feil så er dette en hybrid. Mye samlet effekt men jeg tror ikke den er som din SLK som jeg vil tro er mer glad i aktiv kjøring. Lexus er vel mest kjent for trygge og trofaste biler. Det er jo premiummerket til Toyota. Men jeg tror (uten å ha kjørt hverken SLK eller IS 300h F Sport) at slk’n din vil by mer aktiv og gøyal kjøreopplevelse.

Lexus har vel alltid hatt mer fokus på komfort og spesielt utseende. Så hvis det er sistnevnte du er absolutt mest ute etter så er det absolutt en bil som skiller seg litt ut av blant andre men noe voldsomt gjør den likevel ikke ut av seg.

Siden du er fornøyd med Mercedes og jeg har forstått det sånn at det er utseende du er mest opptatt av hadde jeg tatt en titt på 2019/2020 modell CLA også. Lekkert design innenfor ditt budsjett. Denne bilen skiller seg ut designmessig. Motormessig vil jeg si den skuffer da. En 1,3 pinglete symaskin har ikke noe å gjøre i en så flott bil. Denne motoren er et samarbeid med Renault også tror jeg. Skuffende i en så flott Mercedes. Men utseende her er utmerket og skiller seg ut spør du meg.

Dette med utseendet er så individuelt så ikke lett å si hva du syntes er fint og ikke da smaken er som baken. Men ville som sagt tatt en titt på ovennevnte modell. Ønsker deg uansett lykke til med evt kjøp av ny bruktbil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger