0

Cayenne Turbo

spurt 2021-04-06 12:07:08 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

Jeg har registrert at flere biler med denne motor 4,8l v8 500HK 2011-2013 har byttet motor på rundt 100.000 km. Er det en svakhet på disse motorer?

Mvh Frank A Bjørkheim

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-06 16:23:50 +0200

Vel, google er din beste venn...Porche og 4.8 turbo er tydeligvis et meget kjent og ikke veldig kjært begrep der ute....HER finner du en artikkel som ramser opp en hel gullrekke med ting som med sikkherhet gir et spennende bilhold for de som måtte velge denne bilen med en slik motor: https://www.carthrottle.com/post/nx68...

Og som om ikke det var nok, her er enda en, med fokus på en årgang som så absolutt er relevant i denne sammenhengen: https://www.motorbiscuit.com/the-wors...

Minner meg egentlig om en setning jeg hørte fra en tysker jeg møtte for mange år siden, rett nok i forbindelse med en japansk motorsykkelprodusent, men altså...absolutt passende: i en ellers hyggelig samtale opplyste han at joda, det var mange sånne motorsykler i Tyskland, men det var også "sehr viele kaputte Motoren"! Sagt med så mye grav alvor som bare en erke-tysk tysker kan oppdrive! Litt sånn er det nok med Porche sin fjonge V-8 også, bortsett fra det som kan gå galt, synes det for meg som om motoren er konstruert for å være svært kostbar å overhale.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger