0

Dørlås førerside

spurt 2021-04-05 17:00:35 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Vi har problemer med å lås/åpne frontdøren manuelt på bilen. Nøkkelen går inn, men vil ikke vris om. Er dette en enkel sak å fikse? Er dette noe typisk verksteder har på lager?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-06 08:22:19 +0200

Det kan være så enkelt som korrosjon, eventuelt en kombinasjon av dritt i låsen og korrosjon. Verdt et forsøk med låsolje - gjerne den lille sprayboksen som er SPESIELT FOR LÅSER som du får i velassorterte jernvareforretninger og f.ex Claas Ohlson. Annen tyntflytende olje fungerer også, men be aware, forskjellen ligger i at den olja jeg nevner, har den egenskapen at den ikke virker som den rene magneten for støv osv som ellers vil gi nye problemer etter en stund.

Jeg var i samme situasjon for noen år siden, med en bil der man kun kunne låse opp dørene manuelt. Jeg tenkte også at det var et mer grunnleggende problem, men min faste verksmester, som er en mangfoldig mann, tok frem en sprayboks, voila, så var problemet fiksa! Han brukte et Wurth-produkt, det er også et godt sted å handle når man trenger spesielle remedier på sprayboks.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger