0

Kan man ha campinginnredning i en varebil kl.1?

spurt 2021-04-05 14:41:08 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har en 2 seters Mercedes Sprinter 2007 mod varebil klasse 1 uten skillevegg. Hva er lov og hva må jeg ta hensyn til med tanke på å bygge den om til en campervan?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-06 09:00:35 +0200

Det enkle svaret her er at dette på ingen måte er enkelt! Som så ofte ellers, google kan hjelpe deg i gang: https://www.google.com/search?client=...tnunvAhVPhP0HHYsALoQ1QIwGHoECBYQAQ&biw=2133&bih=1105

The Bottom Line er likevel at for å være helt sikker...sånn at du ikke bruker tid og penger forgjeves og står der med lang nese når Biltilsynet sier neeeeeeeeeeeeeeeeeei når du er ferdig.....ja da er det bar en ting som gjelder: ha en hyggelig samtale med ditt lokale Biltilsyn på forhånd, og ta det derfra. Kanhende det blir flere samtaler underveis, men ja, du kan komme i mål. Men enkelt er det ikke, mange har valgt kompromisser der man f.ex monterer en "verktøykasse" som egentlig er påtenkt brukt som en utfellbar sengebenk....og så videre. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger