0

Hva kan den selges for?

spurt 2021-04-04 09:38:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei har en 100 prosent strøken 2003 mod.E CDI 220,Elegance,med km på kun 33560,ikke en eneste rustflekk,ikke vinterkjørt,stått i oppvarmet garasje,service fulgt,bilen ser ut som den kommer rett fra fabrikk!!!en UNIK bil denne burde du sett altså!!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-04 16:21:46 +0200

Om du ikke finner en kjøper som føler "må-ha" akkurat din bil og kjøper bilen din uansett hva den måtte koster, ville jeg tatt en runde på fnn og beregnet gjennomsnittspris. Jeg ville også sett på prisen for privat salg vs forhandlerpris, i den grad du finner biler i denne alderen hos forhandlere.

Deretter ville jeg lagt til et passende påslag for fantastisk god stand og sådant mer, men be aware, uavhengig av lav kjørelengde, det vil være vanskelig å oppnå spesielt mye mer enn forhandlers pris på en tilsvarende bil med en mer vanlig kjørelengde, si 150-250.000 km. En rask sjekk indikerer at et prisleie fra 40-60.000 er normalen. Jeg merker meg at unntak finnes, bla en bil med "unik km", her såvidt over 100.000 km, denne har en fresk pris: https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Ja, for en sann entusiast vil nok bilen være fristende, men jeg tenderer til å tenke at det vil ta en stund å få solgt bilen, og at det nok kan bli en ikke ubetydelig rabatt etterhvert. Du kan jo følge med på den bilen, eventuelt slå av en prat med forhandler og forhøre deg om bilen - kanhende du får noen gode argumenter om du vil selge din bil. Men skal vi være nøkternt realisitiske: du skal ha en solid porsjon flaks for å oppnå si 75.000 for din bil ved privat salg. Ja, du kan endelig prøve deg med en prisantydning på 99.990,- inkl reg.avgift, alle 9-tallene fungerer faktisk...mye mindre enn 100.000 - men da skal bilen virkelig fremstå som ny, med skikkleig gode bilder i annonsen for å lokke den rette kjøperen! I ditt sted ville jeg ikke solgt en sånn bil om det smalt, jeg ville beholdt den som "hobbybil" til søndagsturen et par dager i året!

Ellers, en liten advarsel fra meg til deg: om du skulle få den berømte idioten bak svingen i fleisen med en sånn bil, vil den bli kondemnert om det så bare er en bulk i skjermen....for forsikringselskapets takstmann vil bilens påståtte "markedsverdi" ligge på si 10-20.000 kroner! Og selv om din motpart har all skyld, er unevnelige selskaper veldig glad i å avgjøre alle saker med "skylddeling"! Uten å gå i detaljer, det er tre ting som er viktige når du kryper ut av bilen: få politiet til stedet for å ta opp forklaringer....opprette sak....ta skisser og mål osv....dernest ta bilder om du har anledning.....og sist, men ikke minst: sørge for å kontakte lege så snart du kan og klage over alt som gjør vondt, alt som kunne ha gjort vondt og få det ned i journalen. Det gjør et hav av forskjell i den diskusjonen du altfor ofte kan komme i dersom du har en eldre bil i slik stand som du beskriver.

Ikke fordi du taper så forferdlig mye om du bare gir beng, men jeg er blant dem som oppriktig mener eldre biler i ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger