0

Er MG ZS EV ikke et så godt kjøp som den så ut til å være?

spurt 2021-04-03 10:42:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Skal i nærmeste fremtid kjøpe min første egne bil etter noen år med en arvet traver. Elbil virker attraktivt om rekkevidde og prisen er god. Her ser det jo ut til at MG har skapt en viss konkurranse på "billig, men bra"-markedet. Blant de mange nye lavpris-SUVene på markedet er MG ZS EV. Jeg legger imidlertid merke til at det er uvanlig mange nesten nye MG-elbiler til salgs på Finn. Hva kan ligge bak dette? Ren spekulasjon eller er det en hel gjeng misfornøyde eiere? Bilen fikk jo gode skussmål.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-04 11:22:59 +0200

Vel den ene og store grunnen til at det ligger mange av disse bilene på finn er at den solgte veldig godt i en periode i fjor! En bil det fort blir mange av blir også fort synlig på finn.

Når det gjelder kvaliteten på bilen er den relativt ny på markedet til å si det ene eller det andre, men den har likevel ikke hatt de største probleme virker det som. Har fått med meg at den har hatt et SW-problem hvor bilen viste mye mindre rkkevidde enn hva batteristatus skulle tilsi. Ikke akkuratt helt det store i forhold til hva ID.3 har hatt å by på av SW-problemer, som jo kommer fra verdens største bil konsern, VAG.

For meg fremstår ZS EV som en grei, enkel og billig bruksbil. Ja, den er billlig. Ikke bare på prisen, men du vil merke det når du kjører den at det er ikke av samme kvalitet som en bil av de mer tradisjonelle merkene vi er vant med her hjemme.

Rekkevidden er heller ikke all verden, så med denne bilen regner jeg med at du planlegger å kjøre mest i radius av hjemmeladeren. Og hjemmelader er alfa omega når du skal ha elbil, ellers er det bare å glemme det hele. Det går fint an å dra på en lengre tur i ny og ne med den bilen, men lading langs veien er ikke akkuratt billig og tar lang tid. Så hvis du ser for deg mye lading langs veien så vurdere behovet ditt enda en gang og se hva du faktisk har bruk for. I noen tilfeller er det biilligere å kjøre diesel enn elbil på lengre turer, og ikke minst mer komfortabelt.

En siste ting jeg ser for meg med denne bilen er at den kommer til å rase i pris nokså fort. MG merket har ikke vært lenge nok på banen til å bygge tillit som merke og bilen er en kinabil noe som jeg tror vil gi den ett prisras etterhvert. Det kan skje om en måned, ett år eller 3 år. Ikke lett å si. Men at det skjer er nokså sikkert - fordi det stadig kommer nye elbiler på markedet av mer kjente merker, med bedre rekkevidde og bedre produkt generelt.

Samtidig er det ikke til å komme fra at du får mye bil for pengene med ZS EV. Jeg tror at dersom du tar høyde for å beholde den i månge år eller helst bruke den opp, og gjør 90% av ladingen din på en hjemmelader vil du få et veldig hyggelig regnestykke etter mange år på veien. Det eneste som er skummelt her etter min mening ar at det er vanskelig å si hvor lenge en sånn bil holder. Men dersom den holder si 12-15 år uten noen alt for dyre eller kostbae feil, så kan du ha et realtivt billig bilhold.

Håper dette var en grei reflektering og lykke til med evt kjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-04-04 15:49:13 +0200

Kloke ord, velskrevet svar fra Kamerat M, måtte du få bli inspirert til å fortsette å skrive like gode svar fremover! Broom-gutta trenger tydeligvis hjælp, ser at Benny glimter til innimellom, men det er vel sånn at det ikke er mer enn 24 timer i døgnet for ham også! Fortsatt god påske til dere alle!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-04-06 18:35:03 +0200

Takk for det, Norulf! Du vil nok se meg skimte til i blant! Jeg ønsker en god uke til deg, og alle andre Broom lesere forøvrig!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger