0

Jaguar F-type (eller alternativer?)

spurt 2021-03-31 16:41:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

Jeg har alltid drømt om å eie en sportsbil. Dersom jeg skulle brukt ca 700 000 på det, hva er dine tanker om en 2013-2015 jaguar f-type? Finnes det evt. andre gode alternativer i den prisklassen? Ha hørt veldig mye bra om Porsche 911, men da må jeg så langt tilbake på årsmodell, så er usikker på om det er verdt det?

Det som er viktig for meg er først og frem kjøreopplevelsen og akselerasjons-følelsen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-01 09:41:48 +0200

Det enkle svaret her er jo nyere, jo bedre! Jaguar F-type er et greit og relativt trygt valg, men glem aldri at det koster å være kar! Enhver bil må ha service og vedlikehold, verditap vil du også oppleve, derved bør de av oss som ikke har svær garasje og mulighet for å holde oss med to-tre biler velge en bil som kan fungere som både bruksbil og hobbybil. Det som er litt dumt, er at F-type er en bil der du må betale i bøtter og spann for et mer eller mindre "sporty" image, gjerne med rådyr forsikring på toppen og en bil som vel ikke er verdens mest praktiske. Hvorfor ikke se i retning av en annen Jaguar i steden - Jaguar har da flere spennende modeller, rett nok med sedan-karrosseri, men virkelig spenstig design og hele gullrekka av det man kan kalle "sportslige" egenskaper.

Kanhende ikke riktig like mye "bling" faktor, men ta en titt på DENNE...her får du en bil som har mer enn nok av alt, og gir deg både opplevelse og aksellasjon som vel burde være tilstrekkelig til å få førerkortet til å hoppe og sprette i lomma: https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

For, nettopp dette med FØRERKORTET og det faktum at Norge er på nest siste plass når det gjelder gjennomsnittshastigheten i veinettet, er noe du bør ha i mente. Noe kynisk sett, du kan ha like mye glede av en LITT mer fornuftig bil, enn en ekstrem sportsbil. Når det er sagt: Model F er strengt tatt midt på treet her, ikke like "tøff" som Porche 911, men MYE mer fornuftig!

The Bottom Line er at du bør gå for et kompromiss som du kan ha glede av litt lenger enn fra bruktbilsjappa og hjem. Jeg vil også rette en pekefinger hen til begrepet "finansiering": du bør ikke ha for høy låneandel her, bil er aldri noen spesielt god investering, selv om enkelte trickser med tallene for å få samboer / ektefelle til å tro akkurat det! Tenk helhetlig, gjør kloke valg som gjør deg til en glad mann som kjører med et smil som bare stoppes av ørene over lang tid! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger