0

CLA 180 2017 1,6 bensin

spurt 2021-03-24 13:37:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Er det en så dårlig bil at jeg ikke burde vudere bilen,og heller vudere bil nr 2 Ford focus 2019 mod ..Så en test dere gjorde ,og den fikk stryk...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-25 17:55:46 +0200

Vel, man skal IKKE lese seg blind på testrapporter! Motorjorunalister er også mennesker, og vi mennesker er nå engang sånn skapt, at noen liker mora, andre liker dattera. Det er mao subjektive oppfaninger som kommer på trykk hele veien. Før du leser en test, sett opp en liste over hva du ønsker deg av en bil, i prioritert rekkefølge, og les mellom linjene hvordan den aktuelle bilen leverer på de punktene som er viktige for deg. Deretter sørger du for å prøvekjøre en bil av omtrent samme sorten, det er jo så enkelt som å oppsøke en forhandler det...det er derfor de er der. Det er til syvende og sist deg som er ekspert på egne preferanser, egne behov!

Mhp Mercedes, og ikke minst når det står "AMG" et eller annet sted, betaler du en feit bunke titusenlapper for stjerna i grillen. Derved får du en eldre bil, gjerne med lengre kjørelengde, enn du ville fått om du f.ex velger en "kjedelig" bil som Ford Focus. Men det stopper ikke der: alt som har med Mercedes å gjøre, har sin pris, bokstavelig talt. Spesielt når vi snakker performance-versjonene. Greit nok, har du god økonomi betyr det mindre, men be aware: det koster å være kar!

Ford Focus er litt som en Golf: den passer alle, den gjør veldig mye på en god måte, uten å være "verdensmester" på noe. Det er også en bil som er vesentlig enklere å ha med å gjøre, tilsvarende er det vesentlig rimeligere deler. Lett å velge spør du meg: to år nyere bil...? Ville ikke vært i tvil her, du vill også med rimelig grad av sannsynlighet oppleve et lavere verditap over tid. Nei, ikke like høy "kul" faktor, men ærlig talt: det er DEG som skal være fornøyd med bilen og slippe å ruinere deg på å holde bilen - det er IKKE kameratgjengen eller naboen som bør avgjøre her!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar