0

Ladbar Hybrid

spurt 2021-03-22 11:33:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Vil forbudet mot å selge bensin/diesel biler fra 2025 også gjelde for ladbare hybrider?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-22 13:13:12 +0100

Vel, det er høyt opp og langt frem til dette idiot-forbudet eventuelt blir vedtatt...min subjektive oppfatning er at siste ord neppe blir sagt på denne siden av 2030. Om vi dykker ned i premissene her, vil rett nok mye avhenge av sammensetningen av stortinget etter valget til høsten: får vi nok en mindretallsregjering med mikropartier med stort markeringsbehov på vippen, og f.ex et betydelig antall mandater fra MDG i stortinget, kan det komme tildels ekstreme forslag på bordet. Men derfra til å få disse vedtatt, er høyt opp og langt frem. Ja, i worst case kan det meget vel komme forslag om forbud mot alt fra bensinlightere og motorgressklippere til ladbare hybrider, men igjen, det skal vedtas også....heldigvis er det ganske så mange representanter på stortinget som selv har sin vanlige adresse i grisgrendte strøk...kall det gjerne en "festbrems" her!

The Bottom Line er at nei, vi vet ikke hva utfallet vil bli, men valgresultatet til høsten vil gi oss en god pekepinn om kursen fremover. Elefanten i rommet er at det ikke er gjort verken over natta eller på de første ti-tyve åra å oppgradere elektrikisitetsnettet i tilstrekkelig grad til å løse de behovene som utløses av vyene om "elektrfisering" av Norge. Et annet forhold som vil ha stor betydning er hva som skjer i EU/EØS området, i land som har litt flere innbyggere må man liksom ha flere tanker i hodet på en gang: elbiler løser verken de grunnleggende problemene som følger med privatbilismen, og elbiler er faktisk ikke i nærheten av å være "nullutslippsbiler" i den store sammenhengen. Sånn er det bare, det må også norske politikere ta inn over seg fremover.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger