0

Verditap - Elektriske biler

spurt 2021-03-22 11:15:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, her kommer et spørsmål mange nordmenn lurer på!

Det dyreste med bil er jo ofte verditap og enkelte biler faller mer i pris enn andre. Nybil skal snart kjøpes og kriteriene er 4x4, elektrisk og god plass. Prisklasse: 500.000-600.000kr

Elektriske biler er jo relativt nytt og man har ikke all verden med historikk på verditap, batteristørrelser og rekkevidde blir jo stadig bedre og bedre. Etterspørselen er jo enorm etter slike biler nå, men dette vil jo gjevne seg ut når etterspørselen synker. 2021 er jo et år med mange nye modeller i dette segmentet.

Hvordan tror du verditapet vil bli på disse bilene i årene som kommer og tror du at det Vil være store forskjeller mellom de forskjellige bilmerkene?

Biler som er aktuelle: Audi Q4 E-Tron, Ford Mustang Mach E, Mercedes EQA, Skoda Enyaq, VW ID4

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-22 11:40:00 +0100

Det du sier angående verditap er helt riktig. Alle disse bilene du nevner her er generelt gode og kurante biler, som bør ha et begrenset verditap.

Men det kommer også litt av på hvordan markedet tar de imot. Hvilke blir populære og hvilke blir ikke så populære. Det vet vi ikke enda. Det vi vet er et de som er mest etterspurt som nye også er de som ofte holder seg best i pris som brukte.

En annen ting som spiller inn, er hvor feilfrie bilene er når de lanseres. Her har det vært noen eksempler det siste året på biler som leveres ut med feil og behov for oppgraderinger med en gang. Noen ganger oppgraderinger som ikke klare enda.

Dette skaper usikkerhet og rykter som kan trekke ned om gode løsninger ikke fort er på plass. Jeg tror også at utgavene med firehjulsdrift vil holde seg best i pris. Det samme med de med stor batteripakke. Men å utrope en vinner av de du nevner her - det tør jeg ikke. Det ville bli bare gjetting. Du gjør neppe noe feil-kjøp uansett hvilken av disse du velger.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger