0

Hvilken bil som førstebil?

spurt 2021-03-17 11:12:17 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har nylig blitt 18 år og er dermed på utkikk etter bil. Har sett på bmw 3-serie 2006, Mercedes c-klasse 2007 og nyere, og litt på Toyota Corolla. Har et budsjett på 50 000-100 000,-. Hvilken bil hadde du gått for og hvorfor?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-17 11:30:17 +0100

Heisann! Alltid spennende å kjøpe sin første bil. Dette handler veldig ofte om langt mer en bare praktiske greier og «mest og best for pengene». Dette med identitet «Hvem vil du være» og følelser spiller ofte en stor rolle. Det praktiske gjerne litt mindre.

Det er liten tvil om at du ofte får mer, nyere og bedre vil ved å velge noe mer traust enn Audi, BMW og Mercedes.

Velger du for eksempel, Nissan, Skoda eller Honda vil du trolig få bedre bil. Igjen; dette handler ikke så rent lite om personlige preferanser.

Skulle jeg valg bil til denne prisen så hadde kanskje valget falt på Volvo V70. Rett og slett for at jeg liker de.

Av de du nevner tror jeg Corolla er det tryggeste – og kjedeligste – valget. C-Klasse eller 3-serie likestiller jeg. Igjen smak og behag.

Det handler i stor grad om å finne en bil du liker, som er i god teknisk stand, er godt fulgt opp og som ikke krever masse påkost og reparasjoner hele veien. Det er veldig viktig. Vitig er det også å velge en bil som du du føler er «deg».

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-03-18 10:51:59 +0100

Merkelig nok står ikke "Golf" på lista di'! Anbefales på det varmeste, og nei, det bør IKKE stå GTI på bakluka, da betaler du som 18-åring et halvt nasjonalbudsjett i forsikring! Om du vil ha Golf til "lavpris", se i retning av Seat Toledo eller VW Bora / Jetta, begge er en Golf med bagasjerom. Like god på alle måter, men vesentlig rimeligere...dvs "mer bil" for pengene. Med "mer bil" tenker jeg som Benny over: en nyere bil i bedre stand er win-win på alle måter: mindre problemer, vesentlig lavere kostnader og ikke minst: høyere sikkerhet for deg og dine passasjerer! Jeg merker meg også at Benny nevner Honda, verdt å sjekke: freskt design, grei motorisering, høy driftsikkerhet - nesten litt Corolla!

Å kjøpe en eldre BMW eller Merc for å ha kult merke i grillen? Vel, du vil vel gjerne kunne ha en bil som du KJØRER MED...fremfor en gammel ihjælkjørt haug av en bil der du står med hue under panseret i garasjen et sted mesteparten av tiden - og gråten i halsen når lommepungen er tom? Det er hva dette egentlig går i: å gå for en "kul" bil er definitivt ikke det smarteste du kan gjøre her! Vær spesielt oppmerksom på dette med forsikring, det koster flesk for deg med ferskt førerkort og ung alder, men er det en kul bil? Da blir det plutselig veldig, veldig, veldig dyrt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger