0

Er dette vanlig for alle e-tron eiere?

spurt 2021-03-16 17:42:41 +0200

anonym bruker

Anonym

Se denne annonsen på finn.no. Jeg vurderer å kjøpe en e-tron men nå er jeg ikke sikker lenger... https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-16 20:47:10 +0200

Nja, det koker vel strengt tatt ned til at det er litt vel hett rundt elbiler generelt for tiden! Dette er på ingen måte noe nytt, en unevnelig amerikansk fabrikant har som kjent hatt spennende problemstillinger like bra begynnelsen, og har det fortsatt! For å si det sånn, det har vært atskillig mer "innholdsrike" annonser på finn for disse bilene! Mhp VAG generelt og Audi spesielt har man jo lang erfaring i å produsere konvensjonelle biler, men det har kanhende godt litt fort i svingene ved lanseringen av de feiende flotte nye elbilene! For de kundene som stilte seg først i kø har det blitt mange feil, om ikke av den sorten der hjula ramler av bilen, så iallefall irriterende nok! Man kjøper jo bil for å kunne bruke den, ikke for å måtte parkere den på verkstedet i tide og utide!

The Bottom Line er at den som venter på noe godt, nok ikke venter forgjeves i dette tilfellet. Sagt på en annen måte: om du har lyst på en E-Tron, sitt på gjerdet til det har roa seg litt og Audi har retta opp feil og barnesykdommer. Dette er rett og slett et klassisk eksempel på at det av og til er lurt å stille seg litt bak i køen, og la de som er foran være de som (ufrivillig) hjelper Audi med å lokalisere og rette opp feilene underveis.

Hvor lang tid det tar, vet du selvfølgelig ikke noe om, men det er overveiende sannsynlig at en stor produsent som VAG vil sette alle tilgjengelige ressurser inn for å løse disse problemene så raskt som det overhode er mulig. Følg med, følg med og ta det derfra!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger