0

Honda crv 2007 AFS

spurt 2021-03-13 08:51:10 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, har en Honda CRV 2007 modell som skulle vært inne til pkk. Problemet er at jeg har en feil på AFS som dukker opp i dashbordet. Lyser noe i dashbordet så blir den ikke eu godkjent. Jeg har vært innom merkeverksted, mekonomen og fått andre til å se på det. Ingen vet løsningen. Gjør du? Fungerer det å bare åpne instrument panelet og tape over lysene? Jeg liker bilen og vil ha den kjørbar. Ser heller ingen grunn til at AFS skal påvirke sikkerheten på noen som helst måte.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-13 11:13:07 +0100

Tja...tydeligvis flrere osm har samme problemet....google er ofte en god venn i nøden! Søk på "honda afs warning light" så finner du nok kanhende noe du kan jobbe videre med! Eller klikk på linken her: https://www.google.com/search?client=...

The Bottom Line er at AFS er Hondas variant over temaet adaptive lys, og ja, det KAN påvirke sikkerheten, men som andre biler med slike systemer: du kan formodentlig også bruke systemet på vanlig måte, altså UTEN automatikk, og veksle mellom nærlys og fjernlys selv? Dersom dette fungerer som det skal, burde det være en mulighet for å få godkjent bilen as-is. Men be aware, det vil være opp til kontrolløren! Min subjektive oppfatning er at den vanlige lyskontrollen vil avdekke om nærlys hhv fjernlys fungerer som det skal, uten at jeg har dykket ned i forskriftene og gjort en vurdering av hvorvidt AFS må fungere eller ei når bilen er levert med dette: det er verdt et forsøk.

Jeg ser også at det på vært alles kjære internett er vist til en uendelig lang rekke av måter å få dette lyset til å slukke på. En referanse henviser til hvordan man blir kvitt dette lyset om man setter inn vanlige lykteinnsatser, men igjen, be aware, det er ikke uvanlig at modifikasjoner av denne sorten kan gå gjennom i EU, men bli definert som en kritisk mangel her hjemme! Verdt å forsøke å få lyset til å slukke og ellers gjøre som over: være optimisit og heller ta sorgene og forsøke å finne en løsning om og hvis det ikke er tilstrekkelig at nærlys og fjernlys fungerer på manuelt vis. Og nei, jeg ville IKKE brukt tape-metoden!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger