0

W204 tcdi 2011

spurt 2021-03-10 06:56:02 +0200

anonym bruker

Anonym

Må bytte batteri, er det noe som låses med "kodelås" ved strømbrudd, eksempelvis radioen? Er det noe som tilsier at jeg ikke bør gjøre dette selv? Har byttet batteri på flete andre litt eldre biler, men ikke på denne. Mvh Harry

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-10 07:50:27 +0200

Nå har du formodentlig bilens instruksjonsbok, der bør det være beskrevet hva som eventuelt kan være problematisk ved strømbrudd. Problemet er å finne det, ikke alltid det er samlet "et sted". Jeg ville imidlertid ikke hatt den store angsten her, det vil neppe skje fatale ting som ikke kan rettes opp igjen. Typisk for ting som kan skje, er som du nevner dette med radio og tyveribeskyttelse med en form for kode som må tastes inn på en bestemt måte for at radioen igjen skal fungere. Men meg bekjent er dette noe man gikk bort fra for mange, mange år siden, det ble for mye tull med det for rettmessige eiere av radioen. Og tjuvpakket? De lot seg dessverre ikke skremme av kodinga.

Et annet eksempel på ting som kan lage tull er vindusheisene på biler som har en form for automatikk som senker vinduene når du tenker på å åpne dørene. Men uavhengig av hva som måtte inntreffe, det er ikke verre enn å ta for seg de forskjellige duppedittene i bilen etter at du har skiftet batteriet og slå opp i instruksjonsboka, der bør det være forklart hvordan du løser det.

The Bottom Line er at dersom du kjøper batteriet hos f.ex en av Exide sine forhandlere, vil de ofte kunne skifte batteriet for deg uten å fakturere deg for det. De tar seg også av det gamle, win-win for alle, da får du også markedets beste batterier til en hyggelig pris. For en dieselmotor er bare det beste godt nok, spesielt glødingen stiller helt andre krav til batteriets evne til å levere strøm enn det en benziner gjør. Nei, Exide sine batterierer ikke markedets billigste, men det får du igjen i bøtter og spann gjennom null bekymringer på kalde vinterdager og lang levetid. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-03-10 17:25:54 +0200

W204 tcdi har et backup batteri under dørken i bagasjerommet. Dette gir stabil strøm til alle viktige funksjoner. Det kan forøvrig tenkes at det batteriet også blir dårlig. Da vil det spise strøm fra hovedbatteriet, slik at det er lett å tro at hovedbatteriet er dårlig selv om det er backup'n som svikter. Kan lønne seg å kontrollere startbatteriet frakoblet bilen.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-03-11 10:43:29 +0200

En varm takk til Kamerat H her, jeg burde jo ha visst at Mercedes tenker på det meste :-) Når det er sagt, det fremstår som om dette batteriet er nettopp det: et backup-batteri, som skal bidra til å sikre avbruddsfri strømforsyning til kritiske funksjoner. Ellers tenker jeg at det er en stund siden 2011, om ikke Mercedes leverer sine biler med veldig mye bedre batterierer enn det andre fabrikanter har for vane (uvane), er det ikke usannsynlig at bilen din vil sette pris på et nytt batteri.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger