0

Mercedes e 300 hybrid 2014

spurt 2021-03-08 12:11:00 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, En MB hybride har et lite bcatteri på 95 aph. Og kjører derfor ikke langt. Kan man sette inn et batteri til og få større kjørelengde, det er god plass i/under bagasjerommet. Takk for svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-09 11:32:05 +0200

I utgangspunktet "nei", det vil bla avhenge av hvordan bilens styringselektronikk er designet, spesielt vil kritierne som regulerer ladestrøm være kritiske her. Når det er sagt, det kan være en teoretisk mulighet, enten gjennom at systemet er designet på en slik måte at det håndterer konsekvensene av større batterikapasitet og derav følgende høyere strømtrekk, men dette er IKKE noen gjør-det-selv greie, dertil er dette en mye for dyr bil! Ja, du kan endelig spørre deg for ved et velrenommert verksted, fortrinnsvis i Tyskland, men vær klar over at det krever både tilgang til spesifikk informasjon om såvel bilens styringselektronikk som programvaren, og det krever et verksted som føler seg komfortable med å gjøre en slik jobb. Batterier er som kjent spenstige saker, å øke batterikapasiteten, å øke strømtrekket i et slikt system som en hybrid drivlinje er, gjør man ikke sånn uten videre. En helt annen ting er det dersom f.ex Mercedes selv har gjort det på ellers identiske biler, eventuelt med speisfikke modifikasjoner. Da vil et -igjen - velrenommert verksted kunne trykke på "kopi" knappen og bygge om din bil til tilsvarende kapasitet.

Vær imildertid ops på to ting: her ville jeg utelukkende benyttet et autorisert Mercedes-verksted, og jeg ville også sørget for at løsningen var godkjent såvel av Mercedes som ifht Biltilsynet. Ikke noen snarveier her, send gjerne også kopier av dokumentasjon underveis til ditt forsikringselskap. Kjipt om bilen skulle brenne opp eller noe annet festlig...da smeller revesaksa igjen om du ikke har sørget for å gjøre ting på den rette måten!

The Bottom Line er uansett at dette er et godt eksempel på noe som koster mye mer enn det smaker. Det beste rådet her er "la være", bruk pengene på drivstoff isteden og kos deg med en feiende flott bil som den er!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger