0

MB E 350 e 2017

spurt 2021-03-06 16:15:16 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny ! Jeg har en hybride , den har gått ca.40 000 nå . Når jeg lader , både ved kjøring og ved hjemme lading så får jeg ikke « inn « mere strøm en at det står at jeg kan kjøre 14-15 km . Betyr dette at høyvolt batterier begynner å bli slitent , eller hva kan det være . Vet du om dette eventuelt er en garanti sak ? Taknemlig for svar Mvh Tom G

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-07 17:34:09 +0200

Dette er et forhold du bør ta opp med verkstedet ASAP, uavhengig av om det måtte være en garantisak eller noe som helst annet. Ja, det kan være et problem relatert til batteripakka, men det kan også være et problem med en spenningsføler eller for den sakens skyld, en "bug" i bilens programvare som gjør at ging ikke fungerer helt optimalt over tid. Det er jo sånn at det uansett vil være en degradering av batteripakka over tid, men med en bil som knapt nok er innkjørt og nesten-ny fremstår 14-15 km med ren elektrisk drift (slik jeg tolker det du sier) være veldig lite for en bil som skal ha en vesentlig lenger rekkevidde, også om man tar i betraktning at Kong Vinter ennå ikke har sluppet taket. Hvorvidt det er en garantisak? Overveiende sannsynlig, gitt at det f.ex foreligger en faktisk feil med batteripakka, men det er det merkeverkstedet som avgjør, basert på hva som faktisk er problemet. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-03-08 11:56:57 +0200

Hei Tom! Dette hørtes ut som en svært kort rekkevidde. Jeg støtter meg på Norulfs svar her og gir deg samme anbefaling om å sjekke dette med et merkeverksted som har litt erfaring med hybrider.

Om det viser seg å være noe feil med batteriet skal dette normalt sett være en garantisak. Fotutsatt at bilen oppfyller vilkårene.

Det er bare å få sjekket dette så fort som mulig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger