0

Kjøpe ut etter endt leasing?

spurt 2021-03-05 11:14:35 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi er en ung famillie, barn på 1,8 og 10. Har i dag leaset en X5 (40e) er derfor veldig usikker på om jeg skal ta ut denne etter endt leasing. Utpris er pr nå gunstig. Samtidig så har vi til sommeren igjen behov for bil nr 2. jeg har igrunn bestemt meg for at en av to biler i hjemmet skal være en elektrisk. Jeg har ekstremt lyst på en cross turismo. Men er usikker på hvor barne vennlig den er, om den passer for hele familien, kan den erstatte ekisterende X5 tror du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-05 17:04:28 +0200

Deter jo ikke verre enn å bruke litt tid på å undersøke, gjerne også prøvekjøre, den bilen du kaller cross turismo....det må jo finnes en bil du kan både se på og kanhende få en prøvetur med, om så skulle være med en grei eier av en slik bil som aller nådigst lar deg sitte i passajersetet. Ingenting er umulig, det dreier seg bare om å løse logistikken...her...finne en bil å sjekke nærmere! Om jeg forstår deg rett, dreier det seg om en Porche. Gitt at baksetet er like bredt som bilens størrelse antyder, burde du få plass til de tre barnesetene bak. Men igjen, ta mål og sjekk mot en slik bil,og er du usikker, ta med deg barnesetene! Men ikke forvent 3 x isofix her!

The Bottom Line er at både kupeen og bagasjeplassen kan være noe mindre praktisk utnyttbar enn det du er vant til med den bilen du har nå. Det er nok her bøygen kan ligge, og nei, jeg ville IKKE inngått kompromisser med familelykken her, da vil det ende med at barna hyler av skrekk og nekter å bli med hver gang dere skal på familetur med bilen. Barna skal ha det godt i bilen, barna må være første pri her. Sånn er det bare, spesielt når alternativet er en X5. Jeg heller til at X5 nok trekker det øverste strået uansett, me n er du heldig, kan Porcha være "grei nok".

Og nei, bare så det er sagt: dette er en UNDERSØKELSESAK, du klarer IKKE å lese deg til det ved å studere målsatte skisser eller bilder av bilen. Du klarer heller ikke å ta det på telefon med en forhandler eller en som har en slik bil, dette er en sak som krever fysisk synfaring! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-03-09 23:06:46 +0200

Jeg glemte å nevne en ting: denne bilen du tenker litt på: den er vel neppe tilgjengleig sånn uten videre ennå....da er det EN ting som gjelder: å kjøpe bil usett, enn si uprøvet, er litt som russisk rulett med pistol: det har en betydelig mulighet for å gå litt den veien høna sparker! Overført til dette med bil: det dreier seg om en såvidt stor investering, der det meget raskt blir fryktelig dårlig stemning i familien og tildels veldig kostbart å gjøre feil valg og ende opp med en bil verken du selv eller familien er fornøyd med. mao: IKKE kjøp uten mulighet for å se bilen, fortrinnsvis også prøvekjøre den og få verifisert at du faktisk kan få pusha inn barnesetene. Ellers tenker jeg jo at det er en tid for alt, jeg ville prioritert familens behov først og fremst, morobil kan du alltid skaffe deg på et senere tidpsunkt i livet. Uansett: lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger