0

Batterilading i vinterkulda.

spurt 2021-02-23 19:21:13 +0100

anonym bruker

Anonym

Er det nok å kjøre 2 mil for å lade batteriet i vinterkulda ? Bruker vanligvis bilen bare frem og tilbake på butikken. Dette blir det ikke kilometer av.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-23 19:47:49 +0100

Hei Nei blir nok ikke nok til å topplade etter 2 mil på vinteren til det er uttaket fra bilens lader for høyt på vinteren så har du mye småkjøring bør du fra tid til annen foreta en ekstra lading. Det kommer også litt på an på bilens generator og lade strøm fra den samt tilstand på batteri, noen biler klarer seg greit i gjennom vinteren uten ekstra lading. Blinker det litt i lys og starter begynner å snurre gradvis saktere kan det også være tegn på at batteriet tar i mot for lite lading og må byttes. Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-24 15:14:05 +0100

En passende liten og nett batterilader som går ned til vedlikeholdslading når batteriet er fulladet er tingen her, koble den til et par-tre ganger i løpet av vinteren og du har nok strøm til enhver tid. Dog, en forutsetning er verdt å nevne: bor du på Røros eller et annet sted der gradestokken er litt mer mørkeblå enn ellers, ja da kan det være fornuftig å la dette bli en jevnlig foreteelse, si annenhver uke. Vær ellers klar over at du ikke nøvendigvis trenger en lader som gir voldsomt høy ladestrøm, en liten nusselig en er mer enn godt nok, men velg en lader som koster litt mer enn en tohundrelapp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger