0

Service på eldre bil

spurt 2021-02-22 19:58:25 +0100

anonym bruker

Anonym

Ser lenger ned her at det er disukutert ang service på eldre biler. Som Benny skriver så trenger man ikke nødvendigvis å få noen til å se på noe du vet er i orden! Jeg har god kontroll på bilen, vet hvordan den ser ut under med tanke på rust(er behandlet, så ikke sett kaffen i halsen nå Norulf, hvis du leser dette 6 om morran :)), har bytter slitedeler som bremser og fjærer, osv. Som sagt så vet jeg hvordan bilen er og hvilken stand den er i. Men noen ting MÅ og bør gjøres sånn som bremseservice, olje og filter, olje på haldex, og mulig kjølevæske. Ang denne, hvor ofte bør denne byttes?? :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-22 23:24:37 +0100

updated 2021-02-22 23:25:13 +0100

Nå drekker jeg ikke kaffi, det er for de som føler seg voksne! For min del er jeg ikke helt der ennå, i den forstand at jeg opplever det som om jeg ennå har noe å lære. Og ja, også jeg har god kontroll på hvordan bilen har det, hatten av for alle som tar vare på bilen på en god måte! Mhp kjølevæske er det også der flere forhold som spiller inn, men på merkelappene på min f.d Passat sto det bla en lapp med "frostvæske" på og "36 måneder" eller tre år. Ja, det finnes frostvæske som visstnok skal holde lenger, men som med alt annet, det skjer jo ting med frostvæska også over tid.

Her finner du forøvrig en artikkel som sier litt om dette - på din Golf er det den røde versjonen som gjelder - og i slutten finner du også her dette med tre år - og en mer fullstendig begrunnelse: https://www.klikk.no/motor/bil/dekkog...

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-25 20:11:04 +0100

updated 2021-02-25 20:18:31 +0100

Det må jeg si Norulf bare vørterøl da clausthaler er for sterkt og ikke kaffe hm :-) Jeg har jobbet med mange opp igjennom som var fra øst om Sinsen krysset og de drakk iallefall te og faktisk i store mengder med melk og sukker i , ikke min favoritt men de om det. Og så kokte de Solyanka suppe på nyrer så eimen lå som et teppe i hele huset men for et fantastisk måltid :-) Drar jeg til St Petersburg er et resturant besøk der de srverer denne suppen være det første jeg gjør.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger